Facebook Pixel Αποφάσισε να Πολεμήσει!
| 2011-01-14 09:45:00

Αποφάσισε να Πολεμήσει!

Αποφάσισε να Πολεμήσει!

Την προεδρία του Παναθηναϊκού αναμένεται να αναλάβει ο Αδαμάντιος Πολέμης, μετά τη στήριξη που έλαβε από τους μεγαλομετόχους. Αφού έχει τις "πλάτες", θα "βγει" μπροστά...

Ο Έλληνας εφοπλιστής δέχεται συνεχώς πιέσεις το τελευταίο διάστημα από πολλούς επώνυμους και ανώνυμους φίλους του «τριφυλλιού» για να βγει μπροστά, μεταξύ των οποίων είναι και ο γιος του Λεωνίδας.

Τις τελευταίες ημέρες, μάλιστα, είχε συνεχείς επαφές με τους μεγαλομετόχους για το θέμα, ενώ μόλις χθες γράφαμε ότι συναντήθηκε και ήπιε τον καφέ του μαζί με τον Νικόλα Πατέρα στο Κολωνάκι.

Ο κ. Πολέμης έχει διαπιστώσει ότι οι μεγαλομέτοχοι θα τον στηρίξουν σε αυτή του την προσπάθεια και αυτό το είχε θέσει ως προτεραιότητα για να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ. Ενδιαφέρον, πάντως, έχει να δούμε τι του είπε ο Ανδρέας Βγενόπουλος, όπως το δημοσιεύει σήμερα η «Εξέδρα»:

«Αδαμάντιε, θα είμαι στο πλευρό σου. Δεν θέλω να έχω ενεργό συμμετοχή, αφού κάποιοι το μόνο που ξέρουν είναι να βρίζουν. Αυτό εμένα με ενοχλεί. Κάποιους άλλους μπορεί να μην τους πειράζει. Όμως είμαι δίπλα σου στην προσπάθεια σου. Θα σε στηρίξω οικονομικά. Προχωράμε μαζί».

Εκτός απροόπτου ο Πολέμης θα αναλάβει το 25% που έχει αποφασίσει να παραχωρήσει η οικογένεια Βαρδινογιάννη μέσω αύξησης στο Μ.Κ. Όπως είχε συμφωνηθεί να γίνει και με τον Βγενόπουλο δηλαδή. Στο «τριφύλλι», πάντως, ελπίζουν να μην έχει την ίδια κατάληξη και αυτή η προσπάθεια…

Ο Τζίγγερ δεν θα συμμετάσχει στην αύξηση που αναφερόμαστε (η οποία θα είναι κοντά στα 18 εκ. ευρώ για να «βγει» η επόμενη χρονιά), ενώ ερωτηματικό παραμένει ακόμα η στάση της οικογένειας Γιαννακόπουλου (με τον Παύλο και τον Θανάση θα επικοινωνήσει άμεσα ο κ. Πολέμης), αλλά και των υπόλοιπων μικρομετόχων (Νίκας, Ξυλάς κ.λπ.).
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags