14/01/11 - 10:20

Πού πήγες χωρίς παπούτσια, Άλεξ;

Ο Τζόρβας και η σύντροφός του έδωσαν το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «The Tourist», αλλά ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού κάτι ξέχασε να φορέσει. Μπείτε να το διαβάσετε!

Πού πήγες χωρίς παπούτσια, Άλεξ;
35.267views 0shares

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού (και της Εθνικής Ομάδας) πήγε στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «The Tourist» με πρωταγωνιστές τον Τζόνι Ντεπ και την Αντζελίνα Τζολί, που διοργάνωσε η Audiovisual σε συνεργασία με τον όμιλο Λεμονή και ενώ, απ’ ό,τι θυμάμαι, η πρόσκληση έγραφε «επίσημο ένδυμα», διάλεξε να μη βάλει γραβάτα.

Στο μυαλό μου οι ποδοσφαιριστές είναι από τους πιο καλοντυμένους άντρες, όχι μόνο γιατί είναι ματαιόδοξοι και νάρκισσοι, οπότε σκάνε ένα κάρο λεφτά για να ντυθούν, αλλά και γιατί αναγκάζονται «από τη διοίκηση» να φοράνε κοστούμι και γραβάτα σε κάθε επίσημη εμφάνιση.

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας, λεπτοκαμωμένος και κομψός στο φιζίκ, λες και είναι μοντέλο, συνδύασε πολύ ωραία αυτό το λαμπερό γκρι κοστούμι με ανοιχτό γαλάζιο πουκάμισο και σοκολατί ζώνη και παπούτσια, μόνο που αμέλησε (ή θεώρησε περιττό) να δέσει μια ωραία γραβάτα στο λαιμό και χαντάκωσε την κατά τα άλλα αξιέπαινη προσπάθειά του, αφήνοντας το γιακά του πουκαμίσου να χάσκει αμήχανα μεταξύ του μισόκλειστου και του μισάνοιχτου και το στιλ του να παραπαίει μεταξύ του καθωσπρέπει και του βλαχοκυριλέ.

Τη γραβάτα μπορείς να την παραλείψεις όταν δεν φοράς ολόκληρο κοστούμι, αλλά μόνο το σακάκι, με ένα ίσως πιο casual παντελόνι, όπως ένα τζιν ή ένα κοτλέ. Διαφορετικά, καλύτερα να μην πάρεις επικίνδυνες πρωτοβουλίες.

Συμπέρασμα: Αν πας σε επίσημο κάλεσμα με κοστούμι χωρίς γραβάτα, είναι (σχεδόν) το ίδιο λάθος σαν να πας χωρίς παπούτσια.

Πηγή: yupi.gr