Facebook Pixel Οδηγίες οπαδών σε Χιμένεθ: «Διώξε όσους μας ντροπιάζουν»
| 2010-12-20 00:05:00

Οδηγίες οπαδών σε Χιμένεθ: «Διώξε όσους μας ντροπιάζουν»

Οδηγίες οπαδών σε Χιμένεθ: «Διώξε όσους μας ντροπιάζουν»

Με τους αρχηγούς της ΑΕΚ, αλλά και τον Μανόλο Χιμένεθ κατάφεραν να μιλήσουν οι οπαδοί της Ένωσης που περίμεναν την ομάδα στο ξενοδοχείο μετά την ήττα από τον Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη με 2-0.

Οι «κιτρινόμαυροι» οπαδοί ήταν εξαγριωμένοι και απαίτησαν να μιλήσουν με κάποιους από τους ποδοσφαιριστές και τον Μανόλο Χιμένεθ. Με την παρέμβαση του Βασίλη Δημητριάδη, αλλά και την συγκατάθεση του Ισπανού τεχνικού, η επιθυμία τους έγινε πραγματικότητα. Στο… τετ α τετ βρέθηκαν οι πέντε αρχηγοί, δηλαδή οι Δέλλας, Λυμπερόπουλος, Καφές, Τζιμπούρ και Μανωλάς, καθώς και ο Ισπανός προπονητής.

Οι φίλαθλοι της Ένωσης εξέφρασαν αρχικά την απογοήτευσή τους για τις εμφανίσεις της ομάδας: «Είστε απαράδεκτοι. Δεν τιμάτε την φανέλα που φοράτε. Μας νικάνε για πλάκα όλες οι ομάδες και εσείς δεν κάνετε τίποτα», ανέφεραν μεταξύ άλλων και στη συνέχεια έδωσαν… οδηγίες στον Χιμένεθ για την συνέχεια:

«Μανόλο εσύ είσαι το αφεντικό στην ομάδα. Μπορείς να αλλάξεις την κατάσταση. Κάνε αυτά που χρειάζονται, διώξε όσους δεν μπορούν, όσους μας ντροπιάζουν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags