Facebook Pixel Σκληρό πόκερ για τον φορ!
| 2011-07-07 08:10:00

Σκληρό πόκερ για τον φορ!

Σκληρό πόκερ για τον φορ!

Με άδεια χέρια φαίνεται πως γύρισε για την ώρα ο Παντελής Κωνσταντινίδης, ο οποίος βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τον μάνατζερ του παίκτη που έχουν εντοπίσει στον ΠΑΟΚ για την επίθεση.

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης αναχώρησε εσπευσμένα για το Ντίσελντορφ έπειτα από μια κλήση που δέχθηκε στο κινητό του από μάνατζερ για έναν παίκτη που αγωνίζεται στην επίθεση. Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ επέστρεψε μερικές ώρες αργότερα, αλλά όπως τόνισε «δεν υπάρχει για την ώρα κάτι ανακοινώσιμο».

Ο παίκτης που έχει επιλέξει ο Λάζλο Μπόλονι είναι σε επαφή με τον ΠΑΟΚ και γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να πέσει το κόστος της απόκτησής του στα επίπεδα του Δικέφαλου. Το καλό της υπόθεσης είναι πως αν τελικά τελεσφορήσει θετικά η περίπτωση του φορ, ο παίκτης θα είναι εντός μίας ημέρας στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ και θα ενσωματωθεί άμεσα.

Το αν θα υπάρχει θετική εξέλιξη θα το γνωρίζουμε μέχρι το Σαββατοκύριακο, καθώς σε διαφορετική περίπτωση – επειδή τα χρονικά περιθώρια στενεύουν – οι «ασπρόμαυροι» θα στρέψουν το ενδιαφέρον τους σε άλλη λύση.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags