Facebook Pixel ΠΑΟ... για Τομάς Κόστα και Μ'Μπαμί
| 2011-07-07 09:31:00

ΠΑΟ... για Τομάς Κόστα και Μ'Μπαμί

ΠΑΟ... για Τομάς Κόστα και Μ'Μπαμί

Στις πρώτες επιλογές για τον αμυντικό μέσο ο 26χρονος Αργεντινός της Πόρτο και ο 28χρονος διεθνής Καμερουνέζος που έμεινε ελεύθερος από την Αλμερία.

Το κενό που δημιούργησε στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού η παραχώρηση του Μαρσέλο Μάτος στην Μποταφόγκο και τα χρήματα που αναμένουν οι «πράσινοι» από τη διαφαινόμενη πώληση του Σισέ στη Λάτσιο οδηγούν εκ των πραγμάτων τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» σε δυναμικό μπάσιμο στο μεταγραφικό παζάρι.

Το βάρος σε πρώτη φάση πέφτει στη μεσαία γραμμή, όπου ο Αργεντινός Τομάς Κόστα της Πόρτο και ο Καμερουνέζος Μοντέστ Μ'Μπαμί της Αλμερία φαίνεται πως βρίσκονται στην κορυφή της «πράσινης» λίστας.

Οπως σας ενημέρωσε χθες το «Goal», ο 26χρονος Τομάς Κόστα είναι ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρουν και μάλιστα «ζεστά» τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, καθώς τον γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή θητεία τους στην Πόρτο. Ο ίδιος δεν κατάφερε να βρει θέση στο ρόστερ των «δράκων» και πλέον αναζητεί άλλες επιλογές. Η χθεσινή «O' Jogo» φιλοξένησε δηλώσεις του Ιβάν Ερνάντες, ενός των εκ των εκπροσώπων του παίκτη, ο οποίος ανέφερε πως για τον πελάτη του έχουν δείξει ενδιαφέρον τόσο η Σαν Λορέντσο όσο και η Κολόν Σάντα Φε, αλλά οι απαιτήσεις της Πόρτο είναι πολύ μεγάλες.

«Η Πόρτο ζητάει περίπου 2 εκατ. ευρώ για να τον δώσει, τη στιγμή που το συμβόλαιό του λήγει σε ένα χρόνο. Οι ενδιαφερόμενες ομάδες δίνουν μέχρι τα μισά χρήματα (σ.σ.: 1 εκατ. ευρώ) και δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Υπάρχουν πάντως κι άλλες ομάδες από την Ευρώπη που ενδιαφέρονται για τον Τομάς και θα εξετάσουμε όλες τις προτάσεις...» κατέληξε ο Ερνάντες «φωτογραφίζοντας» ουσιαστικά τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» βεβαίως δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν το συγκεκριμένο ποσό για τον Αργεντινό και ποντάρουν στις πολύ καλές σχέσεις του Φερέιρα με τη διοίκηση της Πόρτο, προκειμένου να ρίξουν τις απαιτήσεις της και να αποκτήσουν προβάδισμα για τον Κόστα.

Το δεύτερο όνομα που φαίνεται πως έχει κερδίσει πόντους στη λίστα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι αυτό του διεθνούς Καμερουνέζου Μοντέστ Μ'Μπαμί. Ο 29χρονος μεσοαμυντικός (γεννηθείς στις 9 Οκτωβρίου 1982) έμεινε ελεύθερος από την Αλμερία και, σύμφωνα με τους Ισπανούς, για την απόκτησή του έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον ο Παναθηναϊκός και άλλος ένας σύλλογος από τη Γαλλία.

Πριν από την Αλμερία (58 ματς σε δύο χρόνια με 1 γκολ) ο Μ'Μπαμί είχε πάντοτε «γεμάτες» χρονιές σε Μαρσέιγ (2007-09), Παρί Σεν Ζερμέν (2003-07) και Σεντάν (2000-03) και αν μη τι άλλο η περίπτωσή του δείχνει άκρως ελκυστική και πολύ εφικτή οικονομικά για τους «πράσινους».

*Διέψευδαν κατηγορηματικά τόσο στον Παναθηναϊκό όσο και στην Ιταλία τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον των «πράσινων» για τον Σέρτζιο Φλόκαρι της Λάτσιο.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags