07/07/11 - 09:53

«Λατρεύω τον Ζοτς, τους συμπαίκτες μου, τον ΠΑΟ»

Συναισθηματικά δεμένος με τον Παναθηναϊκό δηλώνει ο Νικ Καλάθης, τονίζοντας πως το «σχέδιό» του είναι να παραμείνει για ακόμη ένα χρόνο στο «τριφύλλι».

«Λατρεύω τον Ζοτς, τους συμπαίκτες μου, τον ΠΑΟ»
38.777views 0shares

«Θα γυρίσω στην Ελλάδα και θα παίξω στην ομάδα μου, τον Παναθηναϊκό. Το έχω ξαναπεί. Λατρεύω τον προπονητή μου, λατρεύω τους συμπαίκτες μου και την ομάδα μου. Αυτό είναι το σχέδιό μου», δήλωσε ο νεαρός γκαρντ στην «Πράσινη» και πρόσθεσε:

«Το μόνο που θέλω είναι να συνεχίσω να κάνω σωστά τη δουλειά μου. Αν ακολουθώ τις οδηγίες του προπονητή μου και το σχέδιο της ομάδας, νομίζω ότι θα έρθουν κι άλλες επιτυχίες στο μέλλον σε όλα τα επίπεδα. Εκτός από αυτό όμως, θα πρέπει κι εγώ προσωπικά να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο τη φετινή χρονιά, προκειμένου να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του. Για το λόγο αυτό προσπαθώ να δουλεύω στις αδυναμίες μου. Μόνο έτσι θα γίνω καλύτερος».

Όσο για την ανάδειξή του σε πιο βελτιωμένο παίκτη του πρωταθλήματος, ανέφερε: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα, αλλά δεν θα είχα καταφέρει τίποτα αν δεν είχα τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου να με βοηθούν καθημερινά να γίνομαι καλύτερος. Οφείλω τα περισσότερα σε αυτούς. Με βοήθησε το γεγονός ότι όλοι στην ομάδα με βοήθησαν και με πίστεψαν. Παράλληλα, μου δόθηκαν και πολλές ευκαιρίες τις οποίες νομίζω πως εκμεταλλεύτηκα. Από την πλευρά μου ήμουν σίγουρος για τις δυνατότητές μου, ενώ προσπάθησα πολύ κι έμεινα συγκεντρωμένος σε όλη τη διάρκεια της σεζόν».