Facebook Pixel Πιο μπροστά (;) οι «πράσινοι» αντίπαλοι
| 2011-07-07 10:15:00

Πιο μπροστά (;) οι «πράσινοι» αντίπαλοι

Πιο μπροστά (;) οι «πράσινοι» αντίπαλοι

O Παναθηναϊκός κινείται στα όρια του γκρεμού ενώ οι πιθανοί αντίπαλοί του στον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ φαίνεται να είναι ένα βήμα πιο μπροστά.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟ θα είναι ισχυρός στην κλήρωση της 3ης φάσης των μη πρωταθλητών. Η κλήρωση θα γίνει στις 15 Ιουλίου. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 26 ή 27 Ιουλίου και η ρεβάνς στις 2 ή 3 Αυγούστου.

Οι πιθανοί αντίπαλοι είναι:

Η Ρούμπιν Καζάν:

Η εκ των αντιπάλων του ΠΑΟ στο περσινό Τσάμπιονς Λιγκ είναι θεωρητικά και ο πιο δύσκολος αντίπαλος. Η ρωσική ομάδα είναι σε φουλ φόρμα. Εχει παίξει ήδη 16 ματς στο πρωτάθλημα Ρωσίας και είναι 4η στη βαθμολογία με επτά πόντους λιγότερους από την πρωτοπόρο ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η Ζυρίχη:

Δεν είναι φόβητρο, αλλά έχει ουσιαστικά τελειώσει την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά. Κάνει πρεμιέρα στο ελβετικό πρωτάθλημα στις 16 Ιουλίου. Στην 1η αγωνιστική φιλοξενείται από την Σιόν.

Η Οντένσε:

Η δευτεραθλήτρια Δανίας είναι στο ίδιο στάδιο με τη Ζυρίχη. Κάνει και αυτή σέντρα στο δανέζικο πρωτάθλημα σε εννιά μέρες από σήμερα (16/7) υποδεχόμενη τη Νόρτζελαντ. Για τα μέτρα της έκανε τρεις καλές μεταγραφές:
Πήρε Σκούμπο από Ρόντα, Ρεγκινίουσεν από Λέτσε και Νταλ Χέντε Βίμποργκ.

Η Τραμπζονσπόρ:

Αναμένει τις εξελίξεις με το σκάνδαλο με τα στημμένα στην Τουρκία. Σήμερα δίνει πρώτο της φιλικό προετοιμασίας (στην Ολλανδία) κόντρα στην πρωταθλήτρια Ρουμανίας, Οτελούλ Γκαλάτσι. Μεγάλη της μεταγραφή ο Ζοκορά από τη Σεβίλλη και αστέρι της ο Χαλίλ Αλτιντοπ.

Η Βασλούι:

Η νέα ομάδα του Λουτσιάν Σανμαρτεάν έχει αρχίσει τα φιλικά προετοιμασίας. Προχθες αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Σπάρτα Πράγας ενώ την περασμένη Κυριακή επικράτησε 4-2 της Μανίσασπορ.


Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός δεν έχει πάρει κανέναν παίκτη, έχει χάσει ήδη τρεις (Λουίς Γκαρσία, Ζιλμπέρτο και Γκοβού) παίκτες και άμεσα θα φύγει και ο Σισέ. Φεύγει την Παρασκευή για την Αυστρία (Κίτσμπούχελ) και θα παίξει το πρώτο του φιλικό στις 11 Ιουλίου με αντίπαλο τη Λεχ Πόζναν. Στις 15/7 θα αντιμετωπίσει τη Σίβασπορ, στις 17/7 την Κολονία και μετά θα γυρίσει Ελλάδα. Τελευταίο του τεστ πριν τα προκριματικά θα είναι στις 21/7 στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Η όλη κατάσταση δεν σημαίνει και το τέλος του κόσμου μήτε τον αποκλεισμό του ΠΑΟ. Αλλοίμονο!

Ο Παναθηναϊκός θεωρητικά είναι καλύτερη ομάδα και πιο έμπειρη από όλες. Η μεταγραφική αδράνεια και η απώλεια κυρίως του Σισέ όμως προκαλεί σοβαρή ανησυχία για την αγωνιστική εικόνα που θα εμφανίσει σε 20 μέρες η ομάδα των "πρασίνων".

Πηγή: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags