Facebook Pixel Τουλάχιστον, υπάρχουν οι εκπρόσωποι...
| 2011-01-14 12:00:00

Τουλάχιστον, υπάρχουν οι εκπρόσωποι...

Τουλάχιστον, υπάρχουν οι εκπρόσωποι...

Έξι άτομα θα έχει στο νέο Δ.Σ. ο Τζίγγερ και δύο ο Βγενόπουλος, ενώ αμφότεροι θα βρίσκονται εκτός. Ο Νικόλας Πατέρας, πάντως, δεν θα ακολουθήσει την ίδια τακτική.

Έπειτα από την Γενική Συνέλευση θα υπάρξει Διοικητικό Συμβούλιο για τον πρωταθλητή Ελλάδας. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει δηλώσει έμπρακτα πως δεν επιθυμεί να είναι ο κάτοχος της πλειοψηφίας των μετοχών και όπως όλα δείχνουν ο Τζίγκερ θα ορίσει 12 θέσεις στο Διοικητικό Συμβούλιο. Έξι άτομα θα είναι δικής του επιρροής και τα υπόλοιπα έξι, ουδέτεροι.

Ένα άλλο σενάριο το οποίο... έχει ακουστεί είναι πως θα προτείνει τον Γιάννη και τον Στέφανο Πατέρα (ξαδέρφια του Νικόλα Πατέρα). Πάντως το δεδομένο και το σίγουρο στοιχείο είναι πως ο Βαρδινογιάννης δεν θα είναι στο Δ.Σ.!

Στον αντίποδα, ο Ανδρέας Βγενόπουλος έχει το δικαίωμα για δύο εκπροσώπους και αυτοί θα είναι ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης και η Μαίρη Λομβέρδου η οποία είναι πρωταθλήτρια κολύμβησης με τον Παναθηναϊκό και νυν πρόεδρος των παλαίμαχων αθλητών και αθλητριών του συλλόγου.

Το παρών στο Δ.Σ. θα δώσει ο απερχόμενος πρόεδρος της ΠΑΕ Νικόλας Πατέρας, ενώ ο Τζόνι Βεκρής δεν θέλει να είναι ούτε απλό μέλος. Η Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα. Σε περίπτωση που προκύψει διοίκηση αναμένεται Δ.Σ. την Πέμπτη.

Πηγή: leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags