Facebook Pixel «Ανταγωνιστική ομάδα η ΑΕΚ»
| 2011-07-08 09:53:00

«Ανταγωνιστική ομάδα η ΑΕΚ»

«Ανταγωνιστική ομάδα η ΑΕΚ»

Το όνομα του Βέντραν Ρούνιε βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ για να καλύψει το κενό του Σεμπαστιάν Σάχα και ο ίδιος δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα.

Ο 35χρονος Κροάτης τερματοφύλακας, που έμεινε ελεύθερος από την Λανς, έχει ετήσιες αποδοχές 200.000 ευρώ και στόχος του είναι μέσα από την ομάδα που θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, να καταφέρει να δώσει το «παρών» στο Euro 2012.

«Υπάρχουν επαφές με την ΑΕΚ, όχι όμως απευθείας. Με κάλεσε κάποιος εκ μέρους της ΑΕΚ και με ρώτησε αν θα με ενδιέφερε αυτή η προοπτική. Απάντησα ότι ασφαλώς και θα με ενδιέφερε και πως περιμένω την επίσημη πρόταση για να αποφασίσω. Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο αυτή τη στιγμή», δήλωσε στην «SportDay» και πρόσθεσε:

«Θα ήθελα πολύ να παίξω στην ΑΕΚ, είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και αγωνίζεται στην Ευρώπη. Θέλω να παίξω στο Euro με την εθνική και για να τα καταφέρω, θα πρέπει να παίζω σε ανταγωνιστική ομάδα».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ζήτημα του τερματοφύλακα αναμένεται να έχει κλείσει πριν το τέλος της εβδομάδας, ενώ πρώτη επιλογή για την ΑΕΚ αποτελεί ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags