Facebook Pixel Ο γιατρός του Ολυμπιακού και το «διαζύγιο»…
| 2011-07-08 10:10:00

Ο γιατρός του Ολυμπιακού και το «διαζύγιο»…

Ο γιατρός του Ολυμπιακού και το «διαζύγιο»…

Μόνο έκπληξη δεν ήταν η απομάκρυνση του Τζουρούδη από το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού, λένε όσοι γνωρίζουν το θέμα. Επειδή δεν γράφτηκαν πολλά, πάντως, ο σκύλος το έψαξε λίγο...

Μπορεί να μην υπήρξε κάτι δυνατό τόσο καιρό που να βγήκε στο φως της δημοσιότητας και να έκανε ντόρο, όμως είναι γνωστό στην πιάτσα ότι μέσα στη διάρκεια της σεζόν φάνηκαν κάποια σημεία τριβής. Και ειδικά την εποχή (πριν από τα Χριστούγεννα) που οι ερυθρόλευκοι ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς.

Τότε, λοιπόν, διάφορα δημοσιεύματα, αλλά και διαρροές από το Ρέντη «έδιναν» σαν υπεύθυνο για τις θλάσεις και τις υποτροπές σε διάφορους παίκτες τον Τζουρούδη, με συνέπεια τόσο ο προπονητής όσο και οι γυμναστές να βγαίνουν «λάδι». Ανεξαρτήτως ποιος έφταιγε ή όχι (κάτι που δεν είναι δικό μας θέμα να λύσουμε), η ουσία είναι ότι διαφαινόταν ότι κάτι δεν πάει καλά και ότι ο Τζουρούδης δύσκολα θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά.

Να θυμίσουμε ότι ο συγκεκριμένος γιατρός, που έχει περάσει τόσο από τον Παναθηναϊκό όσο κι από την πρέμιερ λιγκ, πήγε στον Ολυμπιακό πριν αναλάβει ο Μαρινάκης. Δεν είναι επιλογή του νέου αφεντικού, δηλαδή. Και συγκεκριμένα η συνεργασία άρχισε όσο ήταν ο Κόκκαλης στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού. Μάλιστα, παρουσιάστηκε σαν προσωπική επιλογή του Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Λίγες εβδομάδες αργότερα η ΠΑΕ πέρασε στα χέρια του Μαρινάκη, όμως ο Τζουρούδης έμεινε τελικά όλη τη σεζόν, παρά τα όποια «προβληματάκια» προέκυψαν στην πορεία. Το διαζύγιο κρίνεται ως αναμενόμενο, λοιπόν. Μπορεί να υπήρχαν κι άλλοι λόγοι, που να μην έχουν γνωστοποιηθεί, όμως η συνεργασία γενικά δεν «τραβούσε» εδώ και αρκετό καιρό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags