Facebook Pixel Με τη «Σαΐτα» έφαγαν ήττα! (ΦΩΤΟ)
| 2011-01-14 14:29:00

Με τη «Σαΐτα» έφαγαν ήττα! (ΦΩΤΟ)

Με τη «Σαΐτα» έφαγαν ήττα! (ΦΩΤΟ)

O sportdog θυμάται τα διθυραμβικά πρωτοσέλιδα του καλοκαιριού και τα συγκρίνει με την εξέλιξη των μεγάλων μεταγραφών. Τέταρτο «δάγκωμα» στον Ρόμενταλ...

Ο διεθνής Δάνος εξτρέμ ήταν η απάντηση του Ολυμπιακού στη μεταγραφή του Γκοβού στον Παναθηναϊκό, λίγες μέρες μετά την συμφωνία του Γάλλου με τους «πράσινους». Αλλά και μία δοκιμασμένη επιλογή, λύση ουσίας όπως συνηθίζουμε να λέμε, για τους «ερυθρόλευκους».

Δεν έχει καταφέρει να αποδώσει τα αναμενόμενα και να δικαιώσει τις προσδοκίες βέβαια, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί διάφορα σενάρια γύρω από το όνομά του και το μέλλον του στην ομάδα. Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 15 παιχνίδια σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και προκριματικά Ευρώπης και έχει πετύχει τρία γκολ σε 791΄ λεπτά συμμετοχής με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Επιδόσεις που θυμίζουν ταλέντο που προσπαθεί να αρπάξει ευκαιρίες και όχι ποδοσφαιριστή που ήρθε για να γίνει βασικός και αναντικατάστατος. Πολύ περισσότερο για παίκτη που εμφανίζει και σημάδια κόπωσης από πάνω! Ο Δανός, με το «μεγάλο» συμβόλαιο, δεν έχει πείσει με την απόδοσή του, παρότι η μεταγραφή του είχε σκορπίσει θύελλα ενθουσιασμού και είχε αφήσει πολλές υποσχέσεις στους φίλους της ομάδας.

Τι έλεγε ο Τύπος τότε…

Η μεταγραφή του Ρόμενταλ στον Ολυμπιακό «έπεσε» πάνω στην αντίστοιχη του Βασίλη Σπανούλη στους «ερυθρόλευκους», στην έλευση του Ντιόπ για λογαριασμό της ΑΕΚ, την ανάληψη της προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον Νίκο Κωνσταντόπουλο.

Με άλλα λόγια «αδικήθηκε» στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, αν και δεν ήταν λίγα τα σημεία που ανακαλύψαμε «πράγματα και θαύματα» για τον πεπειραμένο άσο. Πρωτοσέλιδα «χτυπήματα» όπως «Σαΐτα», «Ντένις ο… τρομερός», «Ρουκέτα», «Τούρμπο» και λοιπά, έκαναν εκείνες τις ημέρες την εμφάνισή τους στον ημερήσιο αθλητικό Τύπο. Για έναν ποδοσφαιριστή με παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο, που ήρθε στην Ελλάδα ως ο καλύτερος (κατά γενική ομολογία) παίκτης της Δανίας στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής λίγες ημέρες νωρίτερα…

Τι λέγατε εσείς τότε…

Ενδιαφέρον, όπως πάντα, παρουσιάζουν όλα όσα έλεγαν οι φίλοι του Ολυμπιακού σε διάφορες διαδικτυακές τους συζητήσεις. Παρότι και σε αυτόν τον τομέα ο Δανός ήταν «ριγμένος», κυρίως λόγω του Σπανούλη που πήγε στον Ολυμπιακό το ίδιο διάστημα, η άφιξη του Ρόμενταλ στην Ελλάδα για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων» κάθε άλλο παρά ασχολίαστη πέρασε…

** «giannis koutsostamaths»: «kalhteros tou impagasa».

** «TOYMER»: «ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ».

** «Toumpa ola»: «Καλως τον. Θα πεσουν κορμια φετος. Ανεβαινει ακομα περισσοτερο η ανταγωνιστικοτητα του πρωταθληματος».

** «Ιωάννης Κ.»: «Ντένις Nτένις Ρόμενταλ, Ρόμενταλ, Ρόμενταλ,
Ντένις Nτένις Ρόμενταλ, ωωωωωωωωω!!! (κατά το Happy Helloween για όσους έχετε μουσικό γούστο και έχετε ακούσει το live in the UK...) βαζέλες μ' αυτόν τον killer-hummer τι θα γίνει επιτέλους;».

** «THRILOS7»: «SAS TSOUZEI VAZELIA!!!!!!!!!!!FAAAAAAAPPPPPPPPPPPPP».

** «Giovanni»: «are vazelia pws sas kaiei....mountialikos paiktaras poy evgale matia sto mountial...».

** «kostas alexiou»: «re paidia ki ego panathinaikos eimai alla mi lete palto kai ampalo to romental...na vlepoume kai ligo mpalla....gemisame prasina kai kokkina gialia...».

** «Nick Ryan»: «re vazelia de varethikate???? gelame olh mera me ta xalia sas....kai eseis prospatheite na kryfteite pisw apo anohta sxolia gia paixtes tou Olympiakou...osoi den anagnwrizete thn aksia tou Romendhal den kserete apla apo podosfairo...sas lypomaste vre kaimena».

** «takis traka»: «Μαλλον αυτοι που γραφουν παρακατω δεν γνωρίζουν από τόπι...ο τυπος ειναι πολυ καλος ποδοσφαιριστης, επαγγελματιας και σοβαρος χαρακτηρας..μεγαλη μεταγραφη για τον ολυμπιακό>>».

** «Galleti 7..mactoura»: «ωραιος παιχτης..».

** «νιόνιος1»: «αλλοι παιχτες μιλανε στη μπαλα (φιγκο,ζινταν,ροναλντινιο π.χ.)αλλοι κανουνε απλως τη δουλεια τους και δουλευουνε σκληρα(σιλβα,φαν νιστελροι,πουγιολ π.χ.)ο ρομενταλ ανηκει στη κατηγορια των δουλευταραδων και ειναι και δρομεας».

** «Dimitris»: «ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΜΠΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΜΠΑΛΟΣ.ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΡΙΖ.Α ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ...».

** «jilia»: «Παίχτης με ταχύτητα σε αυτόν τον Ολυμπιακό, σημαίνει πολύ πολύ καλή μεταγραφή».

** «sotos_pat»: «poly kali epilogi gia to metrio elliniko prwtathlima....vevaia galleti dn einai... ».

Τα προηγούμενα "δαγκώματα" του σκύλου

* Από «Θηρίο» για τα… θηρία; (ΦΩΤΟ)

* Το Τούρμπο που έγινε ...παπάκι! (ΦΩΤΟ)

* Ο Μάγος στον... πάγο και τον πάγκο! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags