Facebook Pixel Ελλαδάρα για πολλά LIKE! Δείτε εδώ ό,τι έγινε στο Βέλγιο (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-03-26 01:12:00

Ελλαδάρα για πολλά LIKE! Δείτε εδώ ό,τι έγινε στο Βέλγιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ελλαδάρα για πολλά LIKE! Δείτε εδώ ό,τι έγινε στο Βέλγιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Γκολ, αποκρούσεις, ξύλο, ένταση σε ένα θέμα του SportDog με όλα τα στιγμιότυπα που στιγμάτισαν τον αγώνα της εθνικής μας στις Βρυξέλλες.

Έσπασαν καρδιές στον αγώνα της Ελλάδας στο Βέλγιο! Η Εθνική έδειξε πολύ καλό πρόσωπο και έδειξε, ότι δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για τους γηπεδούχους που μπήκαν με πολύ τουπέ και έπαρση στο παιχνίδι. Αυτό φάνηκε από τον τρόπου που αντιμετώπισαν τους διεθνείς μας και την προκλητική τους συμπεριφορά, μετά το γκολ του Μήτρογλου στην αρχή του δεύτερου μέρους.

Οι Βέλγοι λύσσαξαν! Ενδεικτική ήταν η απαράδεκτη ενέργεια του Μέρτενς, που έπιασε από τη μύτη τον Τζαβέλλα, όταν ο τελευταίος του ζήτησε τα ρέστα, μετά από κεφαλοκλείδωμα που του έκανε σε διεκδίκηση της μπάλας.

Η αποβολή του Παναγιώτη Ταχτσίδη ήταν καθοριστική. Η Ελλάδα άντεξε με παίκτη λιγότερο για 23 λεπτά! Στο 89' ο Λουκάκου βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει και να αναπτερώσει το ηθικό της ομάδας του. Οι διεθνείς όμως στάθηκαν στο ύψος τους και έδειξαν απίστευτα ψυχικά αποθέματα. Ο Καπίνο κατέβασε ρολά και στο φινάλε, το οποίο ήταν επεισοδιακό! Ο Λουκάκου τσακώθηκε με τον Μανωλά και ο Τζαβέλλας πήρε κόκκινη αφήνοντας την ομάδα με 9 στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Η Ελλάδα όμως πήρε τον βαθμό και πλέον κοιτάζει το ματς με τη Βοσνία.
 

Απόκρουση Καπίνο σε τακουνάκι του Φελαϊνί

Το γκολ του Μήτρογλου

Απαράδεκτη ενέργεια Μέρτενς

 

 

Η αποβολή του Ταχτσίδη

 

 

Απόκρουση του Καπίνο σε τετ α τετ με τον Μέρτενς

Το 1-1 από τον Λουκάκου

 

 

Διπλή απόκρουση Καπίνο και δοκάρι

 

 

Φινάλε με ένταση και αποβολή

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags