Facebook Pixel Εδώ… Κίτσμπουελ!
| 2011-07-08 16:43:00

Εδώ… Κίτσμπουελ!

Εδώ… Κίτσμπουελ!

Tους περισσότερους μπορεί να μην σας ενδιαφέρει αλλά ξύπνησα πολύ ωραία και άνετα σήμερα, μολονότι το ρολόι έγραφε έξι το πρωί παρακαλώ! Ετσι συνήθως συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια άμα φεύγω για προετοιμασία, όμως νομίζω ότι τώρα η ευκαιρία για «αποτοξίνωση» ήταν ακόμη μεγαλύτερη...

Το άρθρο του Νικόλα Βασιλαρά στο gazzetta.gr:

Γράφω μήνες τώρα εδώ μέσα για το πόσο έχει κουράσει αυτή η ιστορία με την εσωστρέφεια και το κυνήγι φαντασμάτων στον Παναθηναϊκό. Δεν έχει σημασία αν εγώ πιστεύω ότι φταίει ο Χ και κάποιος άλλος ο Ψ. Αυτό είναι το λιγότερο και ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του. Εκείνο στο οποίο συμφωνούν… ΟΛΟΙ (πέραν φυσικά των στημένων) είναι ότι δεν πάει άλλο. Τα όρια ξεπεράστηκαν, οι αντοχές του κόσμου τελείωσαν και καμία μα καμία σοβαρή λύση δεν προτείνεται από τους εμπλεκόμενους.

Κλασικό παράδειγμα η τελευταία επιστολή του Τζίγκερ που όπως γράφτηκε και στο προηγούμενο μπλογκ ανήκει στην κατηγορία «ιστορίες για αγρίους». Εχασε μάλιστα και το όποιο δίκιο είχε κερδίσει μέσω όχι των πράξεών του αλλά των… ανακοινώσεων που τουλάχιστον ήταν καλογραμμένες. Η συγκεκριμένη ήταν για παιδιά του δημοτικού και πήγαινε από αυτογκόλ σε αυτογκόλ.

Πάμε όμως παρακάτω, πάμε στο θέμα μας. Για κανέναν δεν είναι ευχάριστη αυτή η ιστορία, ούτε φυσικά και για τους (περισσότερους) δημοσιογράφους. Απλώς και εμείς την επικαιρότητα καλούμαστε να σχολιάσουμε και δυστυχώς αυτή εσχάτως περιστρέφεται μονάχα γύρω από αβεβαιότητα, εγωισμούς, έριδες, παιχνίδια εξουσίας, πινγκ – πονγκ ευθυνών κλπ. Προσωπικά να ξέρετε πως είτε γράφω για το εσωτερικό δίτερμα στο Κίτσμπουελ είτε για τις πολυμετοχικές κόντρες τα ίδια λεφτά θα πάρω. Και πιστέψτε με αυτό που με χίλια θέλω να κάνω είναι το πρώτο, αυτό δηλαδή που έχει και την λιγότερη φθορά.

Με δεδομένα τα παραπάνω λοιπόν η προετοιμασία αυτή μας δίνει την ευκαιρία να ξεφύγουμε λίγο και να ασχοληθούμε με αυτό που πραγματικά μας έκανε να ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο, δηλαδή… το ίδιο το άθλημα. Είναι βέβαιο ότι η φετινή προετοιμασία του Παναθηναϊκού δεν θα έχει καμιά σχέση με τις άλλες όμως αν μη τι άλλο παρουσιάζει ενδιαφέρον.

Χωρίς θετική αύρα και νέα πρόσωπα, με απόντες τους δύο σούπερ σταρ και με έναν προπονητή που καλείται να κάνει «παπάδες» για να καλύψει το υπάρχον χάντικαπ όλοι μας περιμένουμε να δούμε τι ακριβώς έχει στο μυαλό του για να ανταποκριθεί. Ποια θα είναι τα όπλα που θα βγάλει από την φαρέτρα του. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα είναι λοιπόν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της φετινής προετοιμασίας και εμείς ήρθαμε μέχρι το Κίτσμπουελ για να δούμε τις «απαντήσεις» που ετοιμάζει. Θα τα λέμε πλέον στα… αυστριακά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags