Facebook Pixel "Κρίθηκα για ένα ημίχρονο"
| 2011-07-09 08:44:00

"Κρίθηκα για ένα ημίχρονο"

"Κρίθηκα για ένα ημίχρονο"

Έτοιμος να αγωνιστεί όπου του ζητήσει ο Μπόλονι είναι ο Σωτήρης Μπαλάφας, προκειμένου να αρπάξει την ευκαιρία και να καθιερωθεί στον ΠΑΟΚ

Ο αμυντικός μέσος του "δικέφαλου του Βορρά" μίλησε στους δημιοσγράφους από το Άρνεμ όπου βρίσκεται η αποστολή της ομάδας για την προετοιμασία και αναφέρθηκε σε πολλά θέματα.

Για το αν συμβιβάζεται με την ιδέα να κάνει χρονιά όπως η περσινή: «Δεν πιστεύω να συμβιβάζεται κανείς με δυο συμμετοχές. Εγώ προσπαθώ να παίζω. Είναι στο χέρι μου ή μάλλον στα πόδια μου».

Για τη θέση που τον χρησιμοποιεί ο Μπόλονι: «Παίζω όπου μου πει ο προπονητής μου. Πρέπει να συμβιβαστώ με τα λεγόμενα του προπονητή. Εγώ μπορεί να έχω πει ό,τι είμαι αμυντικό χαφ, αλλά αν μου πει ο προπονητής θα πάω να παίξω όπου μου πει. Δεν είμαι αρνητικός να παίξω στόπερ. Στην άμυνα το λάθος κοστίζει. Όταν χρειάστηκε να ξαναπαίξω με τον Ηρακλή, μετά από το παιχνίδι με τη Κέρκυρα, ήξερα ότι πολλοί με περίμεναν».

Για το ότι ενώ του υποσχέθηκαν ότι θα παίξει πέρσι, δεν έπαιξε: «Ναι αυτό είχε γίνει αλλά ευκαιρίες δεν ξαναπήρα. Με ενόχλησε. Είχα πρόταση να πάω σε άλλη ομάδα, τελικά δεν πήγα, αλλά δεν έπαιξα κιόλας. Έτσι σκέφτηκε ο προπονητής, έτσι έπραξε. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό».

Για τον Μπόλονι και την περσινή του απόδοση: «Τα πράγματα είναι καλύτερα και φαίνεται από την έναρξη της προετοιμασίας. Πέρσι ευκαιρίες δεν μου ήρθαν. Θεωρώ ότι αδικήθηκα. Έχω κάνει και εγώ λάθη».

Για τους δανεισμούς του σε Γιάννενα και Εργοτέλη: «Στον Εργοτέλη όλα ήταν καλά. Ο Εργοτέλης είναι ιδανική κατάσταση. Προσαρμόστηκα και με βοήθησαν όλοι, μου άρεσε το περιβάλλον. Αν κάποτε φύγω από τον ΠΑΟΚ κι έχω πρόταση από τον Εργοτέλη, θα ήθελα να συνεργαστώ πάλι με τέτοια ομάδα και με τις αυτές συνθήκες».

Για την οικονομική κατάσταση της ομάδας: «Τα πράγματα είναι δύσκολα. Όπως είναι τα πράγματα πρέπει να κάνουμε υπομονή».

Για τις αλλαγές με τη διοίκηση Ζαγοράκη: «Από τη στιγμή που ανέλαβε ο τωρινός πρόεδρος, έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα. Οταν ήρθα στον ΠΑΟΚ, επι Γούμενου, τα πάντα ήταν αλλιώς. Και εμείς δεν είχαμε πολλά στηρίγματα ως παίκτες, όπως έχουμε τώρα τους κ. Βρύζα και Κωνσταντινίδη».

Για τις αποδοκιμασίες που άκουσε κατά καιρούς: «Αυτά είναι στο παρελθόν… Προσωπικά τότε με ακουμπούσαν και στενοχωριόμουν. Τώρα δε με ακουμπούν».

Για το τι χρειάζεται για να δείξει ποιος είναι: «Εμπιστοσύνη. Να την κερδίσω και μετά να δείξω ποιος είμαι. Με ένα - δυο παιχνίδια δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Εγώ πέρσι κρίθηκα από ένα ημίχρονο με τη Κέρκυρα και μου είπαν να φύγω. Αυτό δεν είναι εμπιστοσύνη».

Για το σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια: «Στην Ελλάδα είμαστε, πολλοί ξέρουν πολλά. Πιστεύω ότι αυτό θα γίνει αιτία να βελτιωθούμε».

Για τυχόν λάθη που έχει κάνει: «Θα μπορούσα να είχα αντεπεξέλθει σε κάποιες ευκαιρίες που μου έδωσε ο Σάντος, ο οποίος δε με αδίκησε. Υπήρχαν και άλλοι άνθρωποι που με βοήθησαν. Η ομάδα έχει καλούς ανθρώπους γύρω της».

Για το αν ένιωσε ποτέ τη πίεση της οικογένειας να πετύχει: «Ναι και με βοήθησε η οικογένεια μου. Ο δίδυμος αδελφός μου ατύχησε, αλλά εγώ συνέχισα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags