Facebook Pixel Ε, ρε, τρέξιμο που έχει να πέσει...
| 2011-07-09 08:55:00

Ε, ρε, τρέξιμο που έχει να πέσει...

Ε, ρε, τρέξιμο που έχει να πέσει...

Για το Ζέεφελντ αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού σήμερα το πρωί, για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Μήνυμα Πάντελιτς: "Θα παρουσιαστούμε δυνατοί".

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε και οι συνεργάτες του γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτό το διάστημα θα μπούνε οι βάσεις για την ομάδα που θα παρουσιάσουν μέσα στην επόμενη σεζόν και για αυτό θέλει όλα να λειτουργήσουν άψογα.

Τόσο ο Ισπανός τεχνικός όσο και οι παίκτες του είχαν πολύ καλή διάθεση στο αεροδρόμιο, πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο, καθώς έβγαλαν φωτογραφίες και μοίρασαν αυτόγραφα σε φίλους του συλλόγου.

Κατά την άφιξη της αποστολής, μάλιστα, στο "Ελ. Βενιζέλος", ο Μάρκο Πάντελιτς είπε δύο λόγια στους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν στον χώρο: "Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι η προετοιμασία. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε στην Αυστρία και μετά στο Έρμελο. Θα παρουσιαστούμε δυνατοί".

Σε προσωπικο επίπεδο, σχολίασε: "Τις δύο προηγούμενες χρονιές, δεν είχα κάνει προετοιμασία, ούτε με τον Άγιαξ, ούτε με τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ σημαντικό για μένα, που δεν έχω τραυματισμούς στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags