Facebook Pixel Η αιτία του κακού!
| 2011-01-14 16:15:00

Η αιτία του κακού!

Η αιτία του κακού!

Αυτή είναι η περιβόητη σελίδα του Derby, για την οποία στήθηκε ο ραδιοφωνικός καβγάς μεταξύ Γκόντζου, Καρπετόπουλου και Πανούτσου.

Νωρίτερα, άλλωστε, σας είχαμε ενημερώσει για όσα συνέβησαν στον «αέρα» του «NovaSportFM», με τους τρεις δημοσιογράφους να… τα δίνουν όλα! Ο Καρπετόπουλος με τον Πανούτσο έλεγαν στον Γκόντζο ότι «τρομοκρατείς όλο τον κόσμο για να μην κάνει τη δουλειά του και θα μπορούσες να φας 30 μηνύσεις μ’ αυτά που γράφεις», με τον Γκόντζο να απαντάει: «Ποιος τρομοκρατεί; Εγώ; Εσείς τρομοκρατείτε».

Κάποια στιγμή, μάλιστα, ο Καρπετόπουλος του είπε: «Εγώ δεν θυμάμαι να έχω γράψει ποτέ ο τσάτσος ο Γκόντζος έγραψε αυτό». Ενώ, συμπλήρωσε ότι: «Εγώ ποτέ δεν άφησαν να σε βρίζουν».

Στο σημερινό Derby, πάντως, η αναφορά στον Κάρπετ είναι η εξής: «Όποιος άκουσε την απόγνωση του γνωστού δημοσιογράφου Αντώνη Καρπετόπουλου στη χθεσινή μεσημεριανή εκπομπή, κατάλαβε πολλά. Τον έπνιγε το δίκιο τον άνθρωπο και του ξέφυγαν μερικές αθώες.

Τα γραφεία Τύπου της MIG και της Marfin δεν υπάρχει περίπτωση να τσιρίξουν έτσι. Οι υπάλληλοι του Ανδρέα Βγενόπουλου λιγότερο πάθος θα επεδείκνυαν. Είχε αρκετή πλάκα να ακούς τέτοιο παθιασμένο παραλήρημα υπεράσπισης… », με συνεχή αναφορά, φυσικά, σε "παπαγαλάκια" κ.λπ.

Χοντρές κουβέντες και από τις δύο πλευρές, με τον Αντώνη Καρπετόπουλο, περισσότερο από τους δύο άλλους συνομιλητές του, να είναι πολύ εκνευρισμένος, παρουσιάζοντας ένα πρόσωπο που οι ακροατές του ίσως δεν ήξεραν ότι υπάρχει...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags