Facebook Pixel Η αστειότητα με τον Σάντσες, ο Ντιέγκο κι ο Γέστε
| 2011-07-09 13:32:00

Η αστειότητα με τον Σάντσες, ο Ντιέγκο κι ο Γέστε

Η αστειότητα με τον Σάντσες, ο Ντιέγκο κι ο Γέστε

Έχει και την αστεία πλευρά του το θέμα Σάντσες. Ξαφνικά από ένα παιχνίδι, ο Κολομβιανός έγινε είτε αυτός που εξαφάνισε τον Μέσι, είτε αυτός που δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο παρά να κόβει. Γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ηρεμία παιδιά. Ένας παίκτης δεν κρίνεται από ένα παιχνίδι. Εγώ τον έχω δει τρεις φορές με την Βαλενσιέν και σας διαβεβαιώνω ότι ούτε σούπερ μέσος είναι, αλλά ούτε και μέσος που το μόνο το οποίο ξέρει είναι να αμύνεται.

• Απλά είναι πολύ πειθαρχημένος στο παιχνίδι του. Θα του πει ο προπονητής να παίξει μπροστά από τα σέντερ μπακ; Αυτό θα κάνει. Και θα προσπαθήσει να το κάνει καλά.

• Αυτή είναι η βασική του θέση. Ωστόσο, παίζει εύκολα και δίπλα από τον κατ΄ εξοχήν αμυντικό μέσο. Και μπορεί και να προωθεί το παιχνίδι, αλλά και να πατήσει την αντίπαλη περιοχή για να σκοράρει, είτε με σουτ, είτε με κεφαλιά, παρότι δεν είναι κανένα ψηλό παιδί.

• Είναι για δύο θέσεις ο Σάντσες και αυτό περιλαμβάνεται στα υπέρ του. Από την άλλη, δεν έγινε και κανένας…ήρωας, επειδή πήγε καλά απέναντι στον Μέσι. Ένας Μέσι που και κόντρα στη Βολιβία, στην πρώτη αγωνιστική αυτού του (τουλάχιστον μέχρι στιγμής) πολύ φτωχού ποιοτικά Κόπα Αμέρικα, είχε απογοητεύσει.

• Τι να κάνουμε, να πάρουμε και τον Βολιβιανό Σάντσες;

• Εδώ το πράγμα είναι απλό: από την στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν τον πήρε προ του Κόπα Αμέρικα, για μία διαφορά 300-500 χιλ. Ευρώ, τώρα θα πρέπει να περιμένει να τελειώσει η διοργάνωση. Η Βαλενσιέν εμφανίζει πια ως ενδιαφερόμενη και τη Βαλένθια, αλλά η δική μου αίσθηση είναι ότι, έως τώρα φυσικά, προσφορά πάνω στο τραπέζι έχει μόνο μία, τα 2,5 του Ολυμπιακού. Κι αυτό μετράει, σε συνδυασμό με το ότι ο Σάντσες τα έχει βρει στο οικονομικό με τους ερυθρόλευκους.

• Υπομονή. Κι άντε και να δούμε μήπως προκύψει τίποτα για πιο μπροστά με τον Ντιέγκο Ρίμπας…Ο Γέστε, πάντως, είναι σταντ μπάϊ.

Πηγή: Sportfm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags