Facebook Pixel «Πόνεσα όταν άκουσα για πιθανή τιμωρία μας»
| 2011-07-09 16:34:00

«Πόνεσα όταν άκουσα για πιθανή τιμωρία μας»

«Πόνεσα όταν άκουσα για πιθανή τιμωρία μας»

Ο Λεάντρο Αλβάρεζ μίλησε για το διαφορετικό αυτό καλοκαίρι που ζει στους Ερυθρόλευκους, περιγράφει το πώς ένιωσε μόλις άκουσε για πιθανό αποκλεισμό τους από την Ευρώπη, ενώ μιλάει και για την προετοιμασία τους.

Λεάντρο, να υποθέσω πως το φετινό καλοκαίρι δεν είναι όπως το περιμένατε…

«Είναι ένα περίεργο καλοκαίρι, με όλα όσα έγιναν. Σίγουρα κάποια πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα θέλαμε, ωστόσο καλούμαστε να δείξουμε χαρακτήρα και να μείνουμε ανεπηρέαστοι. Συμβόλαια έχουμε όλοι οι παίκτες με την ομάδα. Και αυτή καλούμαστε να τιμήσουμε. Κοιτάμε μόνο την ομάδα και τις υποχρεώσεις που έχουμε απέναντί της. Επικεντρωνόμαστε στην προετοιμασία και τους αγώνες που μας περιμένουν και κλείνουμε τα μάτια σε όλα τα υπόλοιπα».

Θέλοντας και μη οι εφημερίδες και η τηλεόραση ασχολούνται διεξοδικά με το θέμα αυτό…

«Δε διαβάζουμε εφημερίδες. Διαβάζουμε μόνο τον καινούργιο προπονητή για να τον μάθουμε όσο γίνεται καλύτερα».

Φανταζόσασταν ποτέ όλη αυτή την αγωνία και την ταλαιπωρία, μετά την υπόθεση με τα στημένα;

«Ποτέ δεν φαντάζεσαι ότι θα γίνει κάτι τέτοιο. Και δεν σου κρύβω ότι όλα αυτά με ενοχλούν απίστευτα. Το ποδόσφαιρο είναι ένα όμορφο άθλημα, το οποίο πρέπει να είναι έξω από όλα αυτά. Θέλω να είμαι αισιόδοξος και στο τέλος λέω πως όλα θα πάνε καλά. Δεν θέλω να σκέφτομαι πως μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός Βόλου θα υποβιβαστεί. Δεν το αξίζει. Δείξαμε και… αποδείξαμε τι αξίζουμε. Είναι κρίμα για τη Σούπερ Λίγκα να μην αγωνίζεται μία ομάδα όπως εμείς. Δεν θέλω να δω την ομάδα μου να τιμωρείται ή να υποβιβάζεται».

Μεταξύ σας οι παίκτες τι λέτε;

«Δεν θέλουμε να μιλάμε γι΄ αυτά. Μόνο κακό θα μας κάνουν και θα μας επηρεάσουν στην προετοιμασία. Κάτι που θα ήταν καταστροφικό τη δεδομένη στιγμή».

Ο προπονητής μιλάει καθόλου γι΄ αυτό;

«Ο κύριος Γκράθια μένει συγκεντρωμένος στη δουλειά του. Δεν ασχολείται με τίποτα άλλο. Και αν θες την άποψή μου, καλά κάνει. Σήμερα τελειώσαμε την προετοιμασία στο βουνό και καταστρώνει τα επόμενα πλάνα του για τις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν».

Όταν τέθηκε θέμα συμμετοχής σας στο Europa League τι σκέφτηκες;

«Πόνεσα όσο ποτέ άλλοτε στη ζωή μου. Όταν άκουσα για πιθανή τιμωρία μας ή πιθανό αποκλεισμό μας από την Ευρώπη, δεν φαντάζεσαι το πόσο πολύ πόνεσα».

Θεώρησες πως όλη η χρονιά μπορεί να πάει χαμένη;

«Αγαπώ όσο κανένας την ομάδα. Είμαι πέντε χρόνια εδώ και ξαφνικά βλέπω τα πάντα να καταστρέφονται, αν τιμωρηθούμε ή αποκλειστούμε από την Ευρώπη. Τόσες θυσίες, τόση δουλειά όλη τη χρονιά, είναι κρίμα και αμαρτία από το Θεό».

Η μέχρι στιγμής προετοιμασία πως πήγε;

«Όπως σου είπα και πριν σήμερα τελείωσε το πρώτο μέρος της και επιστρέφουμε στο Βόλο. Θεωρώ πως κάναμε πολύ καλή δουλειά. Λόγω των πλέι οφ δεν είχαμε χρόνο για ξεκούραση και όλοι έπρεπε να βοηθήσουμε τον νέο προπονητή. Το καλό είναι πως ο βασικός κορμός από πέρυσι διατηρήθηκε και δεν θα χρειαστεί χρόνος προσαρμογής για το ρόστερ. Με τον κύριο Γκαρσία κάναμε εξαιρετική δουλειά, μάθαμε τη φιλοσοφία του και είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση».

Οι στόχοι για τη χρονιά;

«Πάντα ζητάς κάτι καλύτερο από πέρυσι. Το παν είναι να μην επαναπαυτούμε στην περσινή χρονικά. Μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω».

Πηγή: Contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags