Facebook Pixel Βρήκαν και αντικαταστάτη του Μαθία!
| 2011-07-10 08:15:00

Βρήκαν και αντικαταστάτη του Μαθία!

Βρήκαν και αντικαταστάτη του Μαθία!

Δηλώσεις για το αν θα τον ενδιέφερε να εργαστεί στον Ολυμπιακό και τους στόχους που θα είχε, έκανε ο Μοντάλι! Λες και η ομάδα δεν έχει ήδη τεχνικό διευθυντή. Ή, μήπως, δεν έχει;

Ο Ιταλός βρίσκεται στην Ελλάδα για να κάνει διακοπές και μίλησε στην εφημερίδα "Γαύρος". Διαβάστε μερικά αποσπάσματα των δηλώσεών του, που ίσως σχετίζονται με το μέλλον του Μαθία στο Λιμάνι...

Για το αν θα ήταν θετικό στο ενδεχόμενο να έρθει στον Ολυμπιακό:

«Φυσικά, αρκεί να υπάρξει ένα σοβαρό επαγγελματικό πλάνο. Εξάλλου, είμαι επαγγελματίας και όπου δουλεύω θέλω να πετυχαίνω το καλύτερο δυνατό. Με τον κ. Μαρινάκη γνωριζόμαστε πολύ καλά. Είμαστε φίλοι εδώ και πολλά χρόνια και γνωρίζουμε καλά ο ένας τον άλλον. Πέρυσι, όταν κάναμε μια παρόμοια συζήτηση δεν υπήρχε η δυνατότητα να συνεργαστούμε, καθώς είχα συμβόλαιο με την Ρόμα και δεν γινόταν να το σπάσω.

Εάν γίνει μία νέα κουβέντα, δεν μπορώ να σας πω τι θα συμβεί, αλλά αυτό για το οποίο είμαι σίγουρος είναι ότι ξέρω πολύ καλά πόσο μεγάλες φιλοδοξίες έχει ο κ. Μαρινάκης για τον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι θέλει να δει τον Ολυμπιακό να πετυχαίνει σπουδαία πράγματα και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Είναι μία νοοτροπία που μου αρέσει και με εκφράζει ως άνθρωπο και ως επαγγελματία».

Για τον στόχο του αν έρθει στους «ερυθρόλευκους»:

«Το πρώτο που θέλω είναι να κερδίζω. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να το αλλάξω, γιατί έτσι έχω μάθει. Ωστόσο, το όνειρό μου είναι να δω την ομάδα μου να παίζει σε ένα ευρωπαϊκό τελικό. Αυτό είναι κάτι που θέλω να πετύχω και πιστεύω ότι, πλέον, έχω τις γνώσεις και τον τρόπο να δουλέψω προς αυτή την κατεύθυνση. Πέρασα δύο χρόνια στη Γιουβέντους, όπου κάναμε σπουδαία δουλειά και πετύχαμε πολλά και στην συνέχεια ήρθε η εμπειρία της Ρόμα, που με έκανε να μάθω ακόμα περισσότερα. Για αυτό πιστεύω ότι είμαι έτοιμος να τρέξω ένα τέτοιο πρότζεκτ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags