10/07/11 - 09:11

"Ζου-έρχομαι στον Ατρόμητο!"

Δεν είναι μόνο οι άνθρωποι της περιστεριώτικης ομάδας που ενδιαφέρονται για τον δυναμικό στόπερ, αλλά και ο ίδιος ο Ζουέλα που θέλει να παίξει στον Ατρόμητο.

"Ζου-έρχομαι στον Ατρόμητο!"
27.805views 0shares

Το γνωστοποίησε, άλλωστε, με δηλώσεις του στη "Sportday", ξεκαθαρίζοντας ότι ανυπομονεί να παίξει στην ομάδα του Γιώργου Σπανού.

Για το λόγο που δεν υπέγραψε στον Ατρόμητο όταν πρωτοήρθε στην Ελλάδα:
«Κανονικά έπρεπε να είχα έρθει εδώ πριν από έξι χρόνια. Με ήθελαν και τότε, είχα μιλήσει με τον πρόεδρο και είχαμε σχεδόν συμφωνήσει. Όμως εμφανίστηκε η Ξάνθη και να σου πω την αλήθεια ζήτησα από τον κ. Σπανό να πάω εκεί για έναν και μόνο λόγο. Ήμουν αρκετά μικρός ακόμα και θα μου ταίριαζε κάτι διαφορετικό από την Αθήνα, που είναι μία πολύ μεγάλη πόλη. Στην Ξάνθη κατάφερα να ωριμάσω, αλλά ήταν γραφτό να αγωνιστώ κάποια στιγμή στον Ατρόμητο. Το χρωστούσε η μοίρα».

Για το σημείο που βρίσκεται η μεταγραφή του στους Περιστεριώτες:
«Πιστεύω ότι όλα θα τελειώσουν καλά. Θέλω πολύ να παίξω στον Ατρόμητο. Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά και θα πάω σύντομα στην προετοιμασία. Έχω συμβόλαιο με την Κούμπαν και περιμένω. Δεν μπορώ να σου πω ποια μέρα θα τελειώσουμε. Ίσως να κλείσουμε το τηλέφωνο και ύστερα από λίγες ώρες να έχουν τελειώσει όλα. Ανυπομονώ να γίνει αυτό».

Για τον Γιώργο Σπανό:
«Ο κ. Σπανός είναι ο καλύτερος πρόεδρος στην Ελλάδα. Αν δεν ήταν τόσο καλός, τότε που είχε γίνει η μεταγραφή μου στην Ξάνθη θα μπορούσε να μου είχε κάνει ζημιά και η καριέρα μου να μην είχε πάρει αυτή την τροπή. Όμως δεν είπε τίποτα. Δεν είναι τυχαίο ότι μέσα σε όλα όσα γίνονται στο ποδόσφαιρο το όνομα του κ. Σπανού δεν υπάρχει πουθενά. Είναι ο καλύτερος».