Facebook Pixel Κατάντησαν α-μέτοχους και τους οπαδούς!
| 2011-07-10 11:10:00

Κατάντησαν α-μέτοχους και τους οπαδούς!

Κατάντησαν α-μέτοχους και τους οπαδούς!

Έχετε παρατηρήσει ότι ο Παναθηναϊκός είναι η μοναδική μεγάλη ομάδα που δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία στον Τύπο για τα διαρκείας; Ξενέρωσαν τον κόσμο και η κίνηση τους είναι τραγική…

 Ένας από τους βασικούς χρηματοδότες κάθε ομάδας, ακόμα και την εποχή που ο πολυμετοχικός Παναθηναϊκός μοίραζε εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση των Μελίσση και Ροντρίγκο Σόουζα, είναι οι φίλαθλοί της και τα διαρκείας που αγοράζουν μέσα στο καλοκαίρι.

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι 25-30 χιλ. οπαδοί της ομάδας δείχνουν τη διάθεση να βρίσκονται συνεχώς δίπλα της, πέρα δηλαδή από εκείνους που αγοράζουν μεμονωμένα εισιτήρια, είναι και τα λεφτά που μπαίνουν στα ταμεία του συλλόγου. Χρήματα που φέτος λείπουν από το «τριφύλλι», καθώς μέχρι στιγμής έχουν ανανεωθεί περίπου τρεις χιλ. θέσεις στο ΟΑΚΑ!

Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι ο κόσμος περιμένει να δει τις κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι κ.λπ. Αυτή όμως θα ήταν η μισή αλήθεια ή, έστω, ένα μέρος της. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού, που τα προηγούμενα τρία καλοκαίρια έδειξε ότι θέλει να σταθεί στο πλευρό του συλλόγου, σήμερα έχει ξενερώσει. Διοικητική αστάθεια, απουσία των μεγαλομετόχων από το προσκήνιο για να προστατέψουν την ομάδα, αποχωρήσεις λατρεμένων ποδοσφαιριστών είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που οδήγησαν εδώ την κατάσταση.

Αποτέλεσμα; Ο «κρυφός μέτοχος» κάθε μεγάλης ομάδας, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στην προκειμένη περίπτωση, να έχουν συμπτώματα… μεγαλομετόχων και να μην βοηθούν οικονομικά τον σύλλογο αγοράζοντας διαρκείας. Οι τελευταίοι, βέβαια, που μπορεί να ρίξει κάποιος την ευθύνη για τα άδεια ταμεία, είναι οι φίλοι των «πράσινων». Αυτό δεν είναι θέμα προς συζήτηση. Με τον τρόπο τους, όμως, δείχνουν να…ζηλεύουν τη δόξα των μεγαλομετόχων και αποφάσισαν να μη βάλουν και αυτοί το χέρι στην τσέπη. Χωρίς κανείς όμως, το ξαναλέμε, να μπορεί να ζητήσει τις ευθύνες στους οπαδούς…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags