Facebook Pixel Προτάθηκε ο Ντελφίνο!
| 2011-07-10 11:25:00

Προτάθηκε ο Ντελφίνο!

Προτάθηκε ο Ντελφίνο!

O Κάρλος Ντελφίνο, ο οποίος προτάθηκε στον Ολυμπιακό, θέλει να παίξει στην Ελλάδα και είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ο Αργεντινός αρέσει στον Ντούσαν Ιβκοβιτς, πλην όμως το υψηλό κασέ του και το γεγονός ότι δέχεται να έρθει στην Ευρώπη, υπό τον όρο πως θα επιστρέψει στο ΝΒΑ (οπού έχει συμβόλαιο με τους Μπακς) εφόσον ολοκληρωθεί το λοκ άουτ καθιστούν εξαιρετικά δύσκολη την απόκτησή του.

Οι απαιτήσεις και οι... αντιρρήσεις

Ο 29χρονος γκαρντ-φόργουορντ μπορεί να αποτελέσει τη μεταγραφική ρελάνς των αδελφών Αγγελόπουλων μετά τις απώλειες των Τεόντοσιτς, Μπουρούση και Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος χθες υπέγραψε διετές συμβόλαιο στη Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης. Το ποσό που ζητάει είναι μεν μεγάλο (150.000 δολάρια το μήνα), πλην όμως όχι απαγορευτικό, αλλά το πρόβλημα εστιάζεται στην αβεβαιότητα για το μέλλον του.

Είναι λίγες οι πιθανότητες οι ιδιοκτήτες και ο προπονητής να συμφωνήσουν σε υπέρβαση για έναν παίκτη, ο οποίος μεσούσης της περιόδου είναι πιθανό να αποτελέσει παρελθόν. Ισως στη συνέχεια του καλοκαιριού, αν αυξηθούν οι πιθανότητες να ματαιωθεί ολόκληρη η σεζόν του ΝΒΑ, να προκύψει ενδιαφέρον για τον Ντελφίνο, ο οποίος την περίοδο 2010-11 είχε τα καλύτερά του νούμερα με 11,5 πόντους, 4,1 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ μέσο όρο.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags