Facebook Pixel "Επικυρώνουμε και βλέπουμε... "
| 2011-07-10 12:00:00

"Επικυρώνουμε και βλέπουμε... "

"Επικυρώνουμε και βλέπουμε... "

Την επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος θέλει ο Βεντούρης, σχολιάζοντας παράλληλα ότι στην προεδρία της Λίγκας δεν πρέπει να βρίσκεται κάποιος από ΟΣΦΠ-ΠΑΟ.

Ο ισχυρός άνδρας του Πανιωνίου έκανε δηλώσεις στο "NovasportFM" και αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα. Αναλυτικά:

Για την προεδρία που θα συζητηθεί στο Τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας Αρχής τη Δευτέρα: «Νομίζω ότι δεν πρέπει να έχει την προεδρία μία από τις μεγάλες ομάδες. Όταν μου είπε ο Τσακίρης ότι υπάρχει συμφωνία Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού επ’αυτού δεν συμφώνησα. Δεν πρέπει να είναι πρόεδρος κάποιος από αυτές τις ομάδες. Η εκλογή του Πηλαδάκη ήταν πολύ πιο σωστή. Δεν ήμουν τότε στα πράγματα και δεν ξέρω γιατί δεν προχώρησε, ωστόσο υπάρχουν άνθρωποι ικανοί για να αναλάβουν τη συγκεκριμένη θέση».

Για την επικύρωση της βαθμολογία: «Για μένα πρέπει οπωσδήποτε να επικυρωθεί. Τί κάνουμε δηλαδή που δεν την επικυρώνουμε τόσο καιρό; Αν έχει γίνει κάτι στραβό, να την αλλάξουν μετά. Δεν έχει κανένα νόημα αυτό που γίνεται».

Για την κλήρωση του επόμενου πρωταθλήματος: «Γιατί να μην γίνει η κλήρωση της νέας σεζόν; Το γεγονός ότι δεν έχουν γίνει τα πλέι οφ στη Football League είναι πρόβλημα της ΕΠΟ. Ούτως ή άλλως δεν χρειάζεται να ξέρεις τις ομάδες για να κάνεις την κλήρωση. Βάζεις αριθμούς με τις θέσεις που αυτές θα καταλάβουν. Είναι θέμα που πρέπει να συζητηθεί. Δεν έχε πέσει ακόμα καμία πρόταση στο τραπέζι. Αυτό που προέχει είναι η επικύρωση της βαθμολογίας».

Για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ομάδων της Σούπερ Λίγκας: «Στην Ελλάδα πηγαίνουμε από το ένα άκρο στο άλλο. Από κανένα έλεγχο σε συνεχή. Ψάχνουν ευκαιρία να βγουν και να πουν ότι δεν μας πληρώνουν τις δόσεις, ώστε να γλιτώσουν τα συμβόλαια. Όμως δεν είναι έτσι. Έχουν κάποιες υποχρεώσεις, έχουν δώσει εγγυητικές επιστολές. Όλα θα τα δούμε αύριο. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να κόψουν από τα τηλεοπτικά, ούτε και ο ΟΠΑΠ έχει δικαίωμα. Μπορεί, βέβαια, να έρθει με μια νέα πρόταση, δεν ξέρω τι θα γίνει. Μπορεί να αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή, αλλά θα πρέπει να προτείνουν και κάτι καινούργιο.

Δεν είναι ανάγκη να υπάρχει κόντρα για να συζητηθούν αυτά τα πράγματα. Πάντα υπάρχει συζήτηση. Υπάρχουν στη μέση συμφέροντα. Ο ΠΑΟΚ τι χρωστάει για να του πουν “σε τιμωρώ” και λέω τον ΠΑΟΚ επειδή δεν έχει εμπλακεί το όνομά του στα στημένα. Ο Πανιώνιος είναι μία ψήφος. Η θέση μας είναι να ξέρουμε τι εγγυητικές υπάρχουν. Αν πιστεύουν ότι μπορούν να μα περικόψουν τις δόσεις ας το κάνουν. Εμείς θα κοιτάξουμε το συμφέρον μας».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags