Facebook Pixel Φωτιά στα Γιάννενα με Κούγια και Oλυμπιακό: "Έχουν ακουστεί πολλά για το συγκεκριμένο ματς"!
| 2017-04-16 10:30:00

Φωτιά στα Γιάννενα με Κούγια και Oλυμπιακό: "Έχουν ακουστεί πολλά για το συγκεκριμένο ματς"!

του Γιώργου Κτενά
Φωτιά στα Γιάννενα με Κούγια και Oλυμπιακό: "Έχουν ακουστεί πολλά για το συγκεκριμένο ματς"!

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον Ηπειρώτη δημοσιογράφο Νίκο Νικολάου - Πώς απάντησε στις κατηγορίες του γνωστού ποινικολόγου και πώς εξήγησε τις συνεχόμενες γκέλες του ΠΑΣ;

Τις καταγγελίες τού Αλέξη Κούγια για το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννενα - Ηρακλής, που προκάλεσαν μεγάλο σάλο τις προηγούμενες μέρες, σχολίασε στον SportDog ο Νίκος Νικολάου, Ηπειρώτης δημοσιογράφος που γνωρίζει άριστα τα θέματα του "Άγιαξ" της Ηπείρου.

Ο ιδιοκτήτης του campion.gr αναφέρθηκε ακόμα στο εκτός έδρας παιχνίδι τού ΠΑΣ με τον Ολυμπιακό που έρχεται για το πρωτάθλημα, στο θέμα τής παραμονής τού Γιάννη Πετράκη, αλλά και στον Άντι Λίλα, που αναστάτωσε μία ακόμα φορά την τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων.  

Νίκο, ποιο είναι το σχόλιό σου για το ΠΑΣ Γιάννενα - Ηρακλής, που ακούστηκαν πολλά;

"Αυτός ήταν ο 7ος διαδοχικός αγώνας που έμεινε ο ΠΑΣ Γιάννενα χωρίς νίκη. Πλέον η ομάδα, μετά και τη δήλωση του Χριστοβασίλη, δεν έχει στόχους για φέτος. Αυτό που ενδιαφέρει τώρα τον ΠΑΣ Γιάννενα είναι να τελειώσει το πρωτάθλημα με τις δύο αγωνιστικές που έχουν μείνει και να γίνει ο προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η φετινή ήταν ιστορική σεζόν για τον ΠΑΣ Γιάννενα, καθώς συμμετείχε στα προκριματικά ευρωπαϊκών Κυπέλλων και έδειξε ότι αλλάζει επίπεδο. Αλλά και λόγω του φιλικού των παλαιμάχων με την Μπαρτσελόνα, την κλήση από τη Χόφενχαϊμ για φιλικό παιχνίδι το καλοκαίρι, αλλά και τις άριστες σχέσεις που υπάρχουν με τη Ρόμα και την Άλκμααρ".

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή μίλησε ευθέως και ο Αλέξης Κούγιας.

"Ο κόσμος στα Γιάνεννα γνωρίζει καλά τον Αλέξη Κούγια. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποινικολόγο, αλλά παρορμητικό χαρακτήρα. Δεν κρύβω ότι έχουν ακουστεί πολλά για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αλλά όποιος έχει στοιχεία γι' αυτό το ματς, καλά θα κάνει να απευθυνθεί εκεί που πρέπει".

Από τον Ολυμπιακό υποστηρίζουν πως περιμένουν ο χαλαρός ΠΑΣ Γιάννενα των τελευταίων ματς, να ματώσει τη φανέλα μέσα στο Καραϊσκάκη.

"Είναι ένας ακόμα αγώνας πρωταθλήματος. Βέβαια, όταν παίζεις με ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός κ.λπ., είναι λογικό να υπάρχει έξτρα κίνητρο για τους παίκτες. Είπα και νωρίτερα ότι δεν υπάρχουν στόχοι για φέτος, αλλά ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους, για το πρεστίζ της ομάδας, είναι πάντα ένα συν".

Με τον Πετράκη και τον ΠΑΣ Γιάννενα τι γίνεται;

"Ο Πετράκης πλέον έχει συμπληρώσει περισσότερα από 100 αγώνες στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννενα, κι αυτό από μόνο του δείχνει πολλά. Είναι ένας εξαιρετικός και σοβαρός άνθρωπος και ένας εξαιρετικός και σοβαρός προπονητής. Είναι πάγια τακτική του να υπογράφει συμβόλαιο 1 έτους. Ελπίζουμε για το καλό του ΠΑΣ Γιάννενα να συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας, αν και το όνομά του ακούγεται για την Ξάνθη. Αλλά αυτό είναι φημολογία, ο ίδιος σχολίασε σε δηλώσεις του ότι δεν έχει μιλήσει και τον ενδιαφέρει πρώτα να τελειώσει η σεζόν".

Μεγάλη κουβέντα έγινε, πρόσφατα, με τον Λίλα και το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας.

"Αυτή ήταν η τρίτη φορά που ο Λίλα προκαλεί αρνητική εντύπωση με τη συμπεριφορά του. Η πρώτη ήταν στο παιχνίδι της Αλβανίας εναντίον της Σερβίας, η δεύτερη εναντίον του Ολυμπιακού και η τρίτη τώρα. Η συντριπτική πλειοψηφία των φίλων του ΠΑΣ Γιάννενα αλλά και της τοπικής κοινωνίας, είδε με πολύ αρνητικό μάτι αυτό το περιστατικό. Βέβαια η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα του έδωσε ξανά άφεση αμαρτιών. Αλλά ο κόσμος βλέπει και κρίνει".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags