Facebook Pixel Κούτσια-Κούτσια προς τη δόξα!
| 2011-07-10 13:40:00

Κούτσια-Κούτσια προς τη δόξα!

Κούτσια-Κούτσια προς τη δόξα!

Για τα όνειρά του με τον Εργοτέλη μίλησε ο Κουτσιανικούλης, αμέσως μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου, σίγουρος ότι θα πετύχει. Άλλο το βάρος της κάθε φανέλας, άλλωστε... 

Το γράψαμε και προηγουμένως, η μεταγραφή του 21χρονου μεσοεπιθετικού δεν βγήκε στον ΠΑΟΚ και οι λόγοι είναι πολλοί. Το πιο σημαντικό, όμως, για τον "δικέφαλο του Βορρά" είναι ότι δαπάνησε ένα σημαντικό ποσό για τα δικά του δεδομένα, σε μία δύσκολη περίοδο, χωρίς ωστόσο να κερδίσει αγωνιστικά σχεδόν τίποτα.

Δεν είναι εύκολο, άλλωστε, για έναν παίκτη να φύγει από τον Εργοτέλη για να αγωνιστεί στους Θεσσαλονικείς. Κι αυτό είναι κάτι που, εμμέσως, παραδέχτηκε στις δηλώσεις του ο "Κούτσια". "Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα που με ανέδειξε ποδοσφαιρικά. Είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρω πολλά πράγματα με τη φανέλα του Εργοτέλη και θα πάμε όλοι μαζί την ομάδα ψηλά.

Ελπίζω να έχουμε την επόμενη σεζόν μια ακόμα καλύτερη παρουσία. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο και καλώ τους οπαδούς του Εργοτέλη και όλους τους φιλάθλους να στηρίξουν την προσπάθειά μας", σχολίασε στο σάιτ του κρητικού συλλόγου ο Κουτσιανικούλης και αυτό που κάνει περισσότερο εντύπωση είναι η βεβαιότητα που εκφράζεται μέσω του "είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρω πολλά πράγματα με τη φανέλα του Εργοτέλη". Κάτι που, προφανώς, δεν είχε στον ΠΑΟΚ...

Ο νεαρός άσος αναμένεται να φτάσει το απόγευμα στην Κρήτη και από αύριο να αρχίσει την προετοιμασία με τη νέα του ομάδα. Διαβάστε αναλυτικά και την ανακοίνωση του κρητικού συλλόγου:

«Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την επίτευξη της συμφωνίας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον Βασίλη Κουτσιανικούλη για τη μετακίνησή του στην ομάδα μας.

Ο ποδοσφαιριστής, αφού έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Τον καλωσορίζουμε και πάλι στη μεγάλη οικογένεια του ΕΡΓΟΤΕΛΗ και ευχόμαστε η επιστροφή του να συνδυαστεί με μεγάλες επιτυχίες».

Διαβάστε επίσης:

Ο Μέσι που έμεινε... στη μέση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags