Facebook Pixel Τακτική, βροχή και το πρώτο ρεπό
| 2011-07-10 20:00:00

Τακτική, βροχή και το πρώτο ρεπό

Τακτική, βροχή και το πρώτο ρεπό

Διαβάστε τι έγινε στην απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κίτσμπουελ, όπου οι «πράσινοι» δροσίστηκαν από την πρώτη βροχή.
 

Ο Αλεξούδης συνεχίζει να βγάζει το... λάδι στους τερματοφύλακες, η πρώτη βροχή έπεσε, ενώ ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έδωσε και το πρώτο ρεπό.

Πολύ βροχή
Παρά το γεγονός οτι το πρωί ο καιρός εδώ στο Κιτσμπούελ ήταν ζεστός για την περιοχή, το απόγευμα άνοιξαν οι... ουρανοί και άρχισε να βρέχει. Μάλιστα η αλλαγή των καιρικών συνθήκων έπιασαν τους “πράσινους” την ώρα που είχε ξεκινήσει το οικογενειακό διπλό.

Τους ξεθεώνει
Αν υπάρχουν κάποιοι που από τις δύο πρώτες κιόλας γεμάτες ημέρες προετοιμασίας τα έχουν... φτύσει, αυτοί δεν είναι άλλοι από τους τερματοφύλακες. Τζόρβας, Κοτσόλης, Καρνέζης και Ταμπάκης πήγαν και την Κυριακή μια ώρα νωρίτερα στο προπονητικό κέντρο μαζί με τον Βασίλη Αλεξούδη, ο οποίος τους έβγαλε το... λάδι. Και μην φανταστεί κανείς οτι τελείωσαν πιο γρήγορα... Μαζί τους υπόλοιπους “πράσινους” πήγαν στα αποδυτήρια.

Το πρόγραμμα
Σε υψηλούς ρυθμούς ήταν και πάλι η προπόνηση του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκίνησε με το καθιερωμένο ζέσταμα και στη συνέχεια ακολούθησαν ασκήσεις κατοχής, με τους παίκτες να παίζουν “κορόιδο” χωρισμένοι σε δύο γκρουπ. Αμέσως μετά έπαιξαν δίτερμα στα ¾ του γηπέδου, με έμφαση στο πρέσινγκ και στην τακτική.

Ξεκούραστο πρωινό
Το πρώτο τους ρεπό θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού την Δευτέρα. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ενημέρωσε τους “πράσινους” πως το πρωί δεν θα υπάρξει προπόνηση και μετά το πρωινό θα είναι ελεύθεροι, μέχρι την ώρα που είναι προγραμματισμένο το μεσημεριανό γεύμα. Στη συνέχεια όμως και συγκεκριμένα στις 15:00 η αποστολή του “τριφυλλιού” θα αναχωρήσουν για την επαρχία του Τιρόλο, Γιένμπαχ όπου θα γίνει το πρώτο φιλικό παιχνίδι, κόντρα στην πολωνική Λεχ Πόζναν.

Πηγή:leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags