Facebook Pixel Ο Γέστε άργησε έναν χρόνο...
| 2011-07-11 12:10:00

Ο Γέστε άργησε έναν χρόνο...

Ο Γέστε άργησε έναν χρόνο...

Ο Φραν Γέστε είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει την ιστορία του Βάσκου που άργησε έναν χρόνο να πιάσει Λιμάνι.

Μια ανάσα από τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Φρανσίσκο Γέστε, αφού ο 32χρονος μεσοεπιθετικός θέλει να αγωνιστεί στους «ερυθρόλευκους» λόγω Ερνέστο Βαλβέρδε και Champions League. Το gazzetta.gr παρουσιάζει.

Ποιο σχολείο; Η μπάλα!

Πριν από περίπου 32 χρόνια, στις 6 Δεκεμβρίου του 1979 στο Μπασάουρι του Μπισκάι στη Χώρα των Βάσκων, ο Φρανσίσκο Γέστε είδε το πρώτο φως του... ηλίου. Από τα πρώτα χρόνια της ζωής του το ξανθό λιγνό παιδάκι δεν είχε διάθεση για σχολείο, αφού τα γράμματα δεν τα... έπαιρνε και η μεγάλη του αγάπη ήταν μια μπάλα ποδοσφαίρου, η οποία είχε «ταξιδέψει» σε όλες τις αλάνες της γενέτειρας του μετέπειτα ηγέτη της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Στα πρώτα του σχολικά χρόνια στο δημοτικό σχολείο Λόπε ντε Βέγκα του Μπασαούρι γίνεται με τα... χίλια μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας και αγωνίζεται σε τουρνουά, όπου είναι αυτό που ήταν πάντα. Ηγέτης στη μεσαία γραμμή.
Οι ανιχνευτές ταλέντων της Αθλέτικ Μπιλμπάο δεν αργούν να τον εντοπίσουν και στα δεκαπέντε του, του δίνεται η ευκαιρία να περάσει την πύλη των εγκαταστάσεων του πιο γνωστού βασκικού συλλόγου.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags