Facebook Pixel Τρελό παρασκήνιο με Παναθηναϊκό - Κύζα πριν τον ΠΑΟΚ: "Θα μας π... ο Κύζας, πάρτε τα μέτρα σας"!
| 2017-04-29 10:30:00

Τρελό παρασκήνιο με Παναθηναϊκό - Κύζα πριν τον ΠΑΟΚ: "Θα μας π... ο Κύζας, πάρτε τα μέτρα σας"!

Τρελό παρασκήνιο με Παναθηναϊκό - Κύζα πριν τον ΠΑΟΚ: "Θα μας π... ο Κύζας, πάρτε τα μέτρα σας"!

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Ναι, είναι η πρώτη φορά που με την υπογραφή προέδρου ΠΑΕ, συγκεκριμένα ο Αλαφούζος του Παναθηναϊκού, δύο ημέρες πριν από αγώνα να ενημερώνει αρμοδίως για... ύποπτες ενέργειες του διαιτητή.

Η επιστολή Αλαφούζου στις 25 Απριλίου «διέρρευσε» στον τύπο από τον Παναθηναϊκό βέβαια, και υποτίθεται απευθυνόταν στην επιτροπή διαιτησίας, αλλά στην πραγματικότητα ζητούσε προληπτικά παρέμβαση από την ομοσπονδία.

Οι αποκαλύψεις, τέλος πάντων αυτά που ισχυρίζεται ο Αλαφούζος σε βάρος του διαιτητή Κύζα, περιλαμβάνονται σε εμπιστευτική επιστολή προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ Δρόσο, ο οποίος την… επέστρεψε(!) στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού. Ως απαράδεκτη!

Με το πνεύμα ότι ο Αλαφούζος χωρίς αποδείξεις δεν μπορεί να λέει αυτά που λέει, για... ποτά, τσιγάρα, γυναίκες σε ξενοδοχείο ιδιοκτησίας βαμμένου παοκτζή, ο οποίος προμηθεύει μπράβους στον Ιβάν.

Βεβαίως, ο καναλάρχης δεν μιλάει για ουίσκια και γκόμενες, όμως εκεί που πάει το μυαλό καθενός όταν στην επιστολή αναφέρεται ότι ο διαιτητής Κύζας στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο τυγχάνει... φιλοξενίας «με σύνθετες προσωπικές εξυπηρετήσεις».

Με μια άλλη κουβέντα, ο Αλαφούζος αφού δούλεψε η αντικατασκοπία του Παναθηναϊκού προειδοποίησε την ΕΠΟ ότι «Θα μας πηδήξει ο Κύζας, πάρτε τα μέτρα σας».

Παρέμβαση Μαρινάκη υπέρ Παναθηναϊκού και κατά ΠΑΟΚ, διάβασε apodythriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags