Facebook Pixel To "κόλπο γκρόσο" του καλοκαιριού - Αυτή είναι έτοιμη να... αρπάξει τον Σάντσες!
| 2017-05-03 19:20:00

To "κόλπο γκρόσο" του καλοκαιριού - Αυτή είναι έτοιμη να... αρπάξει τον Σάντσες!

To "κόλπο γκρόσο" του καλοκαιριού - Αυτή είναι έτοιμη να... αρπάξει τον Σάντσες!

Άλλα ακούγονταν μέχρι τώρα, όμως είναι πολύ πιθανό ο Χιλιανός θα καταλήξει σε ομάδα-έκπληξη, όπως υποστηρίζει το νέο σενάριο που "έσκασε"!

Μπορεί ο Αρσέν Βενγκέρ να υποστηρίζει ότι δεν θέλει να πουλήσει τον Αλέξις Σάντσες, ωστόσο οι πιθανότητες για την παραμονή του Χιλιανού δεν είναι υπέρ της Άρσεναλ, η οποία δεν καλύπτει τις φιλοδοξίες του παίκτη.

Μέχρι στιγμής, έχουν γραφτεί πολλά για έντονο ενδιαφέρον της Τσέλσι να τον αποκτήσει, όπως και για τις Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν.

Παρ’ όλα αυτά, η «Mirror» αποκαλύπτει ότι ο ατζέντης του Σάντσες έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Μπάγερν Μονάχου!

Μια ενδεχόμενη μεταγραφή του Χιλιανού στους Βαυαρούς θα συνέφερε απόλυτα και τις δυο πλευρές. Αφενός ο Σάντσες λογικά θα ικανοποιούταν οικονομικά (αξιώνει συμβόλαιο 15 εκ. ετησίως) και θα έπαιζε σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο και αφετέρου οι Βαυαροί θα έβρισκαν έναν παίκτη που μπορεί να αποτελέσει τη διάδοχη κατάσταση των Ρόμπεν και Ριμπερί, οι οποίοι βρίσκονται στη «δύση» της καριέρας τους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags