Facebook Pixel Ο Λέτο δεν έχει πολλές συμπάθειες μέσα στην Παιανία...
| 2011-07-12 09:39:00

Ο Λέτο δεν έχει πολλές συμπάθειες μέσα στην Παιανία...

Ο Λέτο δεν έχει πολλές συμπάθειες μέσα στην Παιανία...

Στην ψηφοφορία που έγινε για τους αρχηγούς στον Παναθηναϊκό η ευχάριστη έκπληξη ήταν ο Γιόσου Σαριέγκι και η δυσάρεστη ο Σεμπαστιάν Λέτο, που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους (7)!

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα εμπιστεύεται τον Αργεντινό επιθετικό, ποντάρει πολλά στην ποιότητά του και τον θέλει να είναι ένας από τους στυλοβάτες της ομάδας την επόμενη περίοδο. Ομως, ο Λέτο δεν έχει ερείσματα μέσα στα αποδυτήρια και οι συμπαίκτες του δεν «τρελαίνονται» γι' αυτόν. Και δεν έχουν άδικο, αφού ο 25χρονος ποδοσφαιριστής έχει τσακωθεί με τη μισή ομάδα για ψύλλου πήδημα.

Ο Λέτο έχει αντιδικήσει μεταξύ άλλων με τους Καραγκούνη, Κατσουράνη, Μπουμσόνγκ, Σισέ, ακόμα και με τον -πρώην τεχνικό διευθυντή- Κώστα Αντωνίου. Ολα αυτά έχουν δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα εις βάρος του μέσα στην ομάδα και οι συμπαίκτες του κρατούν αποστάσεις απ' αυτόν. Η σχέση του με τους περισσότερους είναι καθαρά επαγγελματική, παρότι βρίσκεται στην Παιανία για τρίτη χρονιά.

Ο καθρέφτης για τους ποδοσφαιριστές είναι το γήπεδο και κρίνονται από την απόδοση που έχουν στα παιχνίδια. Οι ποδοσφαιριστές έχουν δικά τους έξτρα κριτήρια για να έχουν σε εκτίμηση κάποιον συμπαίκτη τους και στην περίπτωση του Λέτο η πλειονότητα των «πράσινων» δεν θέλει να έχει πολλά πολλά μαζί του λόγω του χαρακτήρα του.

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags