Facebook Pixel «Σαν τον Πλατινί ο Γέστε!»
| 2011-07-12 10:18:00

«Σαν τον Πλατινί ο Γέστε!»

«Σαν τον Πλατινί ο Γέστε!»

«Μέλι» έσταξε για τον Φραν Γέστε ο πρώην προπονητής του, Χαβιέρ Κλεμέντε, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός δεν θα το μετανιώσει...

Αναλυτικά όσα τόνισε στον ΓΑΥΡΟ ο Χαβιέ Κλεμέντε:

Για την αγωνιστική αξία του Γέστε:

«Πρόκειται για πολύ καλό ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός στη λειτουργία της ομάδας. Πρόκειται για έναν ολοκληρωμένο ποδοσφαιριστή που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις, κάτι το οποίο βολεύει πάρα πολύ τον προπονητή».

Για το μεγαλύτερο προσόν του Βάσκου:

«Το μεγαλύτερο προσόν του είναι η τεχνική του. Είναι εκπληκτικός τεχνίτης. Μπορεί να κάνει πράγματα με την μπάλα που ελάχιστοι κάνουν. Θα μπορούσα να πω ότι είναι σαν τον Πλατινί. Έχει ακριβώς το ίδιο στιλ και τις τεχνικές αρετές!»

Για τις θέσεις που αγωνίζεται ο Γέστε:

«Μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις του κέντρου, είτε ως οργανωτής ή κρυφός κυνηγός, εκεί που τον χρησιμοποιούσα. Το καλό με τον Φραν είναι πως παίζει πρώτα με το μυαλό και μετά με τα πόδια. Το μοναδικό του μείον είναι πως μπορεί να γίνει… αναντικατάστατος!».

Για το αν η παρουσία του Βαλβέρδε θα βοηθήσει τον Γέστε:

«Γνωρίζω πολύ καλά τον Βαλβέρδε καθώς τον είχα ποδοσφαιριστή. Είναι εξαιρετικός προπονητής και το γεγονός πως γνωρίζει τον Γέστε από την Μπιλμπάο θα παίξει σημαντικό ρόλο. Θετικό είναι πως ο Ολυμπιακός έχει πολλούς Ισπανούς, κάτι που θα βοηθήσει τον Γέστε να νιώσει σαν στο σπίτι του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags