Facebook Pixel Με τέτοιον Ράσφορντ, το... σηκώνει και χωρίς Ζλάταν! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-05-04 23:56:00

Με τέτοιον Ράσφορντ, το... σηκώνει και χωρίς Ζλάταν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τέτοιον Ράσφορντ, το... σηκώνει και χωρίς Ζλάταν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τον Ράσφορντ να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ και να καλύπτει με το παραπάνω την απουσία του "Ίμπρα", η Γιουνάιτεντ πήρε νίκη (1-0)... μισή  στην έδρα της Θέλτα που ισοδυναμεί με... μισή πρόκριση!

Μετά από ένα εντελώς αναγνωριστικό πρώτο δεκάλεπτο η Θέλτα ήταν αυτή που έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία της αναμέτρησης στο 11’, με τον Ραντόγια να σεντράρει και τον Βας να πιάνει κεφαλιά που κατέληξε ελάχιστα άουτ από τα όρια της μικρής περιοχής. Αυτή, ωστόσο, έμελλε να είναι και η μοναδική κλασσική ευκαιρία των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος, αφού στη συνέχεια είχαν ως πολυτιμότερο παίκτη τον τερματοφύλακα τους, Σέρχιο Άλβαρεθ, που πραγματοποίησε σπουδαίες επεμβάσεις για να κρατήσει το μηδέν.

Ο γκολκίπερ της Θέλτα επενέβη στη σουτάρα του Ράσφορντ στο 20’. Στο 31’ ο Λίνγκαρντ βρέθηκε μόνο του στη μεγάλη περιοχή, αλλά δεν βρήκε καλά την μπάλα. Στο 35’ ο Πογκμπά έκανε φοβερή ντρίμπλα στον Ραντόγια και φανταστική κάθετη στον Μχιταριάν, τον οποίο ο Άλβαρεθ νίκησε σε τετ α τετ, όπως και τον Λίνγκαρντ στο 39’!

Το δεύτερο ημίχρονο δεν επεφύλασσε κάτι το διαφορετικά από πλευρά ρυθμού, μιας και καμία από τις δυο ομάδες δεν κατάφερνε να απειλήσει σοβαρά. Στη μοναδική φορά που η Θέλτα κατάφερε να φανεί απειλητική, στο 59’, επενέβη ο Ρομέρο, ο οποίος έκανε εντυπωσιακή απόκρουση σε δυνατό σουτ του Σίστο που κόντραρε και άλλαξε πορεία. Με τον τρόπο που «κυλούσε» το ματς φαινόταν ότι θα χρειαστεί κάτι ξεχωριστό για να σπάσει το 0-0 και αυτό ακριβώς φρόντισε να κάνει ο Μάρκους Ράσφορντ. Στο 67’ ο νεαρός Άγγλος εκτέλεσε απευθείας φάουλ με εξαιρετικό και κατάφερε να νικήσει τον Άλβαρεθ, παρά το γεγονός ότι σούταρε δίπλα από το τείχος, στη γωνία που κάλυπτε ο Αργεντινός!

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, ο Ζοσέ Μουρίνιο έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα. Τράβηξε πίσω τις γραμμές της Γιουνάιτεντ, η οποία «πάγωσε» τον ρυθμό με εξαιρετικό τρόπο και αμύνθηκε δίχως να αφήσει τον παραμικρό χώρο στη Θέλτα. Η Γιουνάιτεντ είχε μια σπουδαία ευκαιρία για το 2-0 με τον Λίνγκαρντ στο 75’, ο οποίος αστόχησε από καλή θέση. Έκτοτε, δεν απείλησε, αλλά το σημαντικότερο ήταν ότι δεν κινδύνευσε και πήρε μια υπερπολύτιμη εκτός έδρας νίκη που της δίνει το προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό!
 

Сельта - Манчестер Юнайтед 0:1. Обзор матча. Лига Европы 2016/17. 1/2 финала. 1-й матч. от GOALTIME - ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags