Facebook Pixel Έτσι πιάνει λιμάνι!
| 2011-07-13 08:37:00

Έτσι πιάνει λιμάνι!

Έτσι πιάνει λιμάνι!

Με το... ένα πόδι στον Πειραιά βρίσκεται ο Φραν Γέστε, αφού το μόνο που απομένει είναι η έλευσή του στην Ελλάδα μαζί με τον Ινιάκι Ιμπάνιεθ για τα τυπικά και τις υπογραφές!

Ο αριστεροπόδαρος χαφ χαίρει της εκτίμησης του Ερνέστο Βαλβέρδε, υπό τις οδηγίες του οποίου έκανε άλλωστε τις πιο παραγωγικές σεζόν της καριέρας του. Όμως, το γεγονός ότι την τελευταία αγωνιστική περίοδο την πέρασε στο Ντουμπάι και την Αλ Βασλ, έκανε επιφυλακτικό τον 47χρονο τεχνικό, παρά και τα 11 γκολ σε 9 ματς που πέτυχε. Ο Ερνέστο ζήτησε χρόνο για να τσεκάρει την περίπτωσή του και να περάσει από... κόσκινο όλα όσα έκανε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Κατόπιν, επικοινώνησε με τον ίδιο τον 31χρονο μεσοεπιθετικός και εκμεταλλευόμενος και την εξαιρετική τους σχέση, του ξεκαθάρισε ότι θα πρέπει να ρίξει τις απαιτήσεις του αν θέλει να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό.

Η πλευρά του παίκτη πάγωσε για λίγες μέρες το θέμα, εωσότου επανέλθει μέσω του Ιμπάνιεθ, ρίχνοντας εντυπωσιακά τις απαιτήσεις του σε ένα ποσοστό κοντά στο 50%, αξιώνοντας ένα ποσό μεταξύ 600-700 χιλιάδων ευρώ! Η κίνηση από την πλευρά του Γέστε ήταν «κλειδί».

Ο Βαλβέρδε επικοινώνησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη την περασμένη Δευτέρα και του μετέφερε τα δεδομένα της υπόθεσης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ζύγισε τα δεδομένα και μετέφερε στον «τσινγκούρι» πως αν θέλει πολύ τον Γέστε δεν θα του χαλάσει το χατίρι.

Με το «ΟΚ» να έχει δοθεί πλέον τόσο από τη διοίκηση όσο και από τον προπονητή, ο Ινιάκι Ιμπάνιεθ αναμένεται πλέον στην Ελλάδα για να τελειώσει με τη μεταγραφή και ο Γέστε να φορέσει ξανά ριγωτή ερυθρόλευκη φανέλα, μετά από αυτήν της Αθλέτικ Μπιλμπάο...

Όπως αναφέρει μάλιστα η εφημερίδα Πρωταθλητής, ο έμπειρος χαφ, θα βάλει την υπογραφή σε μονοετές συμβόλαιο, το οποίο θα ανανεωθεί αυτομάτως, αν ο Γέστε συμπληρώσει έναν συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών, κοντά στις 20.

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags