Facebook Pixel Άμα θες να μείνεις-μείνε, άμα θες να φύγεις-φύγε!
| 2011-07-13 12:15:00

Άμα θες να μείνεις-μείνε, άμα θες να φύγεις-φύγε!

Άμα θες να μείνεις-μείνε, άμα θες να φύγεις-φύγε!

Σε εξέλιξη αυτή την ώρα το τελικό (;) ραντεβού του Βιτόλο και των μάνατζέρ του, με τους Ζαγοράκη και Βρύζα. Κοντά στην έξοδο από την Τούμπα ο Ισπανός αμυντικός μέσος.

Ο βραχύσωμος χαφ έχει μαζί του τόσο τον Έλληνα όσο και τον Ισπανό εκπρόσωπό του, με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ να κάνει την τελευταία της προσπάθεια για να τον διατηρήσει στο ρόστερ της. Χωρίς, ωστόσο, να υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γίνει πράξη το συγκεκριμένο γεγονός, λόγω της έντονης επιθυμίας του να αποχωρήσει από τους Θεσσαλονικείς.

Το σωστό, εδώ που τα λέμε, είναι ο ΠΑΟΚ να μη "δέσει" τον παίκτη με το ζόρι στην Τούμπα, από τη στιγμή που δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον "δικέφαλο του Βορρά". Ασχέτως αν αυτός αναμένεται να καταλήξει σε ομάδα της Αθήνας και δη τον Παναθηναϊκό, δεν έχει λογική για κανέναν σύλλογο να έχει στο ρόστερ του έναν δυσαρεστημένο ποδοσφαιριστή. Πόσω μάλλον όταν στηρίζει πάνω του πολλά, σε μία νευραλγική θέση όπως είναι αυτή του αμυντικού-χαφ.

Περισσότερα, βέβαια, θα μπορέσουμε να πούμε όταν ολοκληρωθεί η συνάντηση και θα υπάρχει καλύτερη πληροφόρηση για όλα εκείνα που ειπώθηκαν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags