Facebook Pixel Φόρτσαρε χωρίς... «Φέτφα»!
| 2011-07-13 13:04:00

Φόρτσαρε χωρίς... «Φέτφα»!

Φόρτσαρε χωρίς... «Φέτφα»!

Όλο και πιο έντονες γίνονται οι πρωινές προπονήσεις των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ. Ανέτοιμος φάνηκε ο Γιάννης Φετφατζίδης που ένιωσε ενοχλήσεις αλλά δεν έχει κάτι το ανησυχητικό.

Σε έντονους ρυθμούς συνεχίστηκαν οι πρωινές προπονήσεις του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ, ενώ το πρόγραμμα της Τετάρτης ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο σημαντικό  πρόβλημα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τους ποδοσφαιριστές του.

Το μόνο απρόοτπο ακούει στο όνομα «Γιάννης Φετφατζίδης», ο οποίος δεν ενσωματώθηκε χθες στην αποστολή και δεν φάνηκε έτοιμος να βγάλει όλο το πρόγραμμα της Τετάρτης.
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός προπονήθηκε μόνος του, αφού ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό μηρό, του έγινε αντιφλεγμονώδη ένεση και όπως τόνισε ο γιατρός των Πειραιωτών η κατάσταση του δεν εμπνέει την παραμικρή ανησυχία.

Η προπόνηση διήρκεσε την καθιερωμένη 1,5 ώρα, ενώ στα πρώτα 45' οι «ερυθρόλευκοι» επικεντρώθηκαν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης όπως τρέξιμο, ζέσταμα και κορόιδο.

Στο β' μέρος του προγράμματος ο Βαλβέρδε «δούλεψε» με τους παίκτες του σε θέματα τακτικής όπως στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.

Τέλος, ο Ερνέστο Βαλβέρδε χώρισε σε δύο γκρουπ τους ποδοσφαιριστές του (κόκκινους, κίτρινους), όπου τους έδειξε ασκήσεις τακτικής.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags