13/07/11 - 14:24

«Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε τα πάντα!»

Την αισιοδοξία πως ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος να ανταγωνιστεί τις μεγάλες ομάδες και να διεκδικήσει ακόμη και τίτλους εξέφρασε ο Λίνο, μιλώντας στους δημοσιογράφους από το Άρνεμ της Ολλανδίας.

«Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε τα πάντα!»
36.273views 0shares

Αναλυτικά:

Για τον Λάζλο Μπόλονι και τη φιλοσοφία του: «Έχουμε έναν έμπειρο προπονητή και αυτό είναι πολύ καλό για εμάς. Έχει πάρει πρωτάθλημα στην Πορτογαλία. Θα αλλάξει κάποια πράγματα σιγά-σιγά».

Για την ανάγκη μεταγραφών: «Ο προπονητής ξέρει καλύτερα ποιους παίκτες χρειάζεται σε κάθε θέση. Για εμάς θα είναι ευτύχημα αν έρθουν κάποιοι παίκτες, αλλά ότι ο προπονητής ξέρει καλύτερα από εμάς».

Για τη συνεργασία του με τον Βιεϊρίνια στο φιλικό με την Γκρόνινγκεν: «Είχα καλή συνεργασία με τον Βιεϊρίνια, αλλά γενικά πρέπει να υπάρχει καλή συνεργασία από όλους μας. Δε φτάνει μόνο η συνεργασία δύο παικτών. Μέσα από τις προπονήσεις πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Δεν μπορούμε να μιλάμε μόνο για δύο παίκτες, αλλά να συνεργάζονται όλοι για το καλό της ομάδας».

Για το ενδεχόμενο απόκτησης του Καρλάο: «Δεν έχω παίξει κόντρα στον Καρλάο, αλλά είναι ένας καλός παίκτης, που παίζει στην περιοχή και θα βοηθήσει πολύ την ομάδα».

Για τα προβλήματα που αντιμετώπισε πέρσι: «Άργησα λόγω του τραυματισμού μου να μπω στην ομάδα, αλλά μετά από 2-3 μήνες άρχισα να παίζω καλά. Ένας τραυματισμός, όμως, είναι πάντα δύσκολος για έναν ποδοσφαιριστή».

Για το συμβόλαιό του και την οικονομική κρίση: «Δεν μπορώ να μιλήσω γι' αυτό. Αύριο μπορεί να είναι μία άλλη μέρα. Όλες οι ελληνικές ομάδες έχουν προβλήματα στα οικονομικά, δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί. Εγώ έχω συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με τον ΠΑΟΚ και πρέπει να το τιμήσω».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στη Β' ημίχρονο με την Γκρόνινγκεν και το πάθος που έδειξαν οι παίκτες: «Στο Β' ημίχρονο άλλαξε η ενδεκάδα, πετύχαμε δύο γκολ, προσπαθήσαμε να πιέσουμε και να σημειώσουμε ακόμη ένα γκολ, για να ισοφαρίσουμε. Ανεξάρτητα από τα συμπεράσματα που θέλει να βγάλει ο προπονητής, εμάς μας ενδιαφέρει και το αποτέλεσμα».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ και τον ανταγωνισμό με τους τρεις της Αθήνας: «Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα, να πετύχουμε αυτόν το στόχο, να ανταγωνιστούμε αυτές τις τρεις ομάδες, να τις ξεπεράσουμε και να κερδίσουμε τίτλους».