Facebook Pixel Θα τα κάνουν ...πάνω τους!
| 2011-07-13 15:45:00

Θα τα κάνουν ...πάνω τους!

Θα τα κάνουν ...πάνω τους!

Μεγάλη μορφή αυτός ο Χέλγκασον που απέκτησε η ΑΕΚ. Έχει τρέλα με το facebook, τρώει πίτσα με μπανάνες(!) κι όταν ντρέπεται τον προπονητή, μπορεί να τα κάνει και ...πάνω του!

Ο Έλφαρ Φρέιρ Χέλγκασον ανακοινώθηκε πλέον και επίσημα από την ΑΕΚ και ο σκύλος σας τον παρουσιάζει. Φυσικά, δεν θα διαβάσετε για τις σχέσεις που έχει με τον Άρνααρ Γκρέταρσον ούτε για τα στατιστικά του στις μικρές εθνικές ομάδες. Σας παρουσιάζουμε όμως κάποια μικρά και ιδιαιτέρως ενδιαφέροντα στοιχεία από την μέχρι τώρα καριέρα του νέου άσου της Ένωσης.

Ο Χέλγκασον γεννήθηκε στις 27 Ιουλίου 1989, είναι δηλαδή μόλις 22 ετών και θεωρείται ήδη ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ισλανδία. Αγωνιζόταν στην Μπρέινταμπλικ ως κεντρικός αμυντικός, είναι δεξιοπόδαρος και καλός χειριστής της μπάλας. Ωστόσο, σπάνια παίζει σε άλλη θέση πλην αυτή του στόπερ. Άλλωστε, έχει ύψος 1.91μ. και είναι ιδιαίτερα καλός στο ψηλό παιχνίδι.

Ας περάσουμε όμως και στα πιο ενδιαφέροντα…


Ο Χέλγκασον είναι 22 χρονών και όπως σχεδόν όλοι οι νέοι της ηλικίας του είναι άριστος χρήστης των υπολογιστών, αλλά και του διαδικτύου. Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή του παραδέχθηκε πως ανοίγει τον υπολογιστή του κυρίως για να διαβάζει στο ίντερνετ τα νέα για το ποδόσφαιρο, σχολίασε μάλιστα πως δεν ασχολείται με τα άλλα αθλήματα, ενώ συμπλήρωσε πως μία από τις αγαπημένες του σελίδες είναι και το Facebook. Ο Χέλγκασον διατηρούσε μέχρι πρότινος και δικό του προφίλ, ωστόσο πλέον το διέγραψε. Μάλλον έγινε… επαγγελματίας.

Ο Χέλγκασον πάντως είχε φίλους πολλούς Ισλανδούς παίκτες, ενώ είχε γίνει μέλος σε γκρουπ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και της Κλαμπ Μπριζ. Στα αξιοσημείωτα του προφίλ του, συγκαταλεγόταν η συμμετοχή του στο γκρουπ «Σε όποιους άνδρες δεν αρέσει το ποδόσφαιρο είναι γκέι».

Η πίτσα με μπανάνα και η… ακράτεια

Ο Χέλγκασον τους τελευταίους μήνες ήταν από τα πιο… hot ονόματα στο ποδόσφαιρο της Ισλανδίας και όπως είναι λογικό, έδωσε αρκετές συνεντεύξεις. Σε μία από αυτές λοιπόν, στην ιστοσελίδα «fotbolti.net», ο δημοσιογράφος εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, επικεντρώνεται και σε διάφορα περιστατικά από την εξωγηπεδική ζωή του. Ο νεαρός στόπερ εκμυστηρεύεται πως είναι φαν του Γκούτι και πως από τα αγαπημένα του γεύματα αποτελεί η πίτσα με μπανάνα, ενώ σημειώνει πως ποτέ δεν θέλει να παίζει «βρόμικα» και να εξαγριώνει τον αντίπαλο επιθετικό.

Από το πιο αστεία πάντως της συγκεκριμένης συνέντευξης, είναι η απάντηση που δίνει ο Ισλανδός άσος σε ερώτηση για το αν υπάρχει κάτι για αυτόν που δεν γνωρίζει ο κόσμος:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags