Facebook Pixel Να κάνει την ομάδα ξανά... Κουίν-σι! (BINTEO)
| 2011-07-14 08:05:00

Να κάνει την ομάδα ξανά... Κουίν-σι! (BINTEO)

Να κάνει την ομάδα ξανά... Κουίν-σι! (BINTEO)

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον 26χρονο (γυρολόγο) Κουίνσι Οβούσου-Αμπέγιε βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να καλύψει το κενό του… Σαλπιγγίδη, μετά από εισήγηση του Φερέιρα.

Ο παίκτης της Αλ Σαντ, του Κατάρ, αγωνίστηκε πέρσι με τη μορφή δανεισμού στη Μάλαγα, με τη φανέλα της οποίας είχε 25 συμμετοχές και δύο γκολ. Από εκεί τον γνωρίζει ο Φερέιρα και θέλει να τον φέρει στον Παναθηναϊκό, για να καλύψει το κενό που άφησε στα δεξιά της επίθεσης ο… Δημήτρης Σαλπιγγίδης, καθώς ο Γκοβού που πέρασε και δεν ακούμπησε ουσιαστικά δεν το έκανε ποτέ.

Ο Κουίνσι, που στην καριέρα του έχει περάσει από τον Άγιαξ, την Άρσεναλ, τη Σπαρτάκ Μόσχας, τη Θέλτα, τη Μπέρμιγχαμ, την Κάρντιφ και την Πόρτσμουθ (!), δεν έχει κανένα πρόβλημα να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και το τριφύλλι, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο ατζέντης του.

«Ναι, μιλάμε με τον Παναθηναϊκό και είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία. Για την ακρίβεια, περιμένουμε αύριο να έχουμε τελικές εξελίξεις. Κουίνσι φυσικά και είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και θα ήθελε πάρα πολύ να αγωνιστεί εκεί.

Μιλάμε, άλλωστε, για μια πασίγνωστη ομάδα στην Ευρώπη και με μόνιμα πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ελλάδα. Γνωρίζει τον προπονητή, αφού συνεργάστηκαν για λίγους μήνες στη Μάλαγα κι ενδιαφέρεται πραγματικά να εργαστεί ξανά μαζί του.

Θέλω να πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα οριστικοποιήσουμε τη συμφωνία μας», ήταν τα λόγια του μάνατζερ του παίκτη στη «Sportday», που δείχνουν ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

Μία ακόμα εισήγηση του Φερέιρα, μετά τους Βιτόλο και τον Τοτσέ, που φαίνεται ότι θα γίνει πράξη από τη διοίκηση του «τριφυλλιού». Για να δούμε...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags