14/07/11 - 09:20

Επιστολή «φωτιά» - απαιτούνται απαντήσεις!

Ο Γιώργος Τσακίρης διάβασε και... ξαναδιάβασε την επιστολή που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και αφορά τον Πέτρο Παππά και τα σχέδιά του και αφού ξεπέρασε το αρχικό ΣΟΚ (!) γράφει στο blog του για τον... πόλεμο μεταξύ των δυο μετόχων.

Επιστολή «φωτιά» - απαιτούνται απαντήσεις!
46.902views 0shares

Οσοι είστε πιστοί αναγνώστες του gazzetta.gr θα θυμάστε βέβαια το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μας για το θέμα του… πολέμου που υπάρχει μεταξύ του Νίκου Νοτιά και του Πέτρου Παππά! Το θέμα είναι πως αυτός ο «πόλεμος» μαίνεται και οι… μάχες γίνονται όλο και πιο δυνατές με μαντάτα που προκαλούν (αν και εφόσον ισχύουν) τεράστιο ενδιαφέρον σε όλους για το παιχνίδι που παίζεται παρασκηνιακά στην εταιρία όλο αυτό το διάστημα.

Δεν γνωρίζω πόσοι και ποιοι έχουν γνώση για μία επιστολή – ΣΟΚ που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, ωστόσο προσωπικά διαβάζοντάς την απλά επιβεβαίωσα όσα μου είχαν μεταφέρει τρίτα πρόσωπα των δυο μετόχων και διαπίστωσα πως τα μισά από όσα μου έχουν πει είναι μάλλον πραγματικά γεγονότα! Την επιστολή αυτή που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ με ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή εγώ την είδα στο προσωπικό siteτου συναδέλφου Βασίλη Σαμπράκου και στην παρακάτω διεύθυνση έχετε τη δυνατότητα να την διαβάσετε κι εσείς (http://www.sambrakos.com/2011/07/blog-post_13.html).

Γνωρίζω ωστόσο (κατόπιν ενημερώθηκα σχετικά) πως τη συγκεκριμένη επιστολή την έχουν κι άλλα site όπως για παράδειγμα (αν δεν κάνω λάθος) και το aek.com που αποτελεί διαδικτυακό χώρο φίλων της ΑΕΚ επί σειρά ετών. Μέσα από τη συγκεκριμένη επιστολή όπως μπορείτε να διαπιστώσετε όλοι φαίνεται να υπάρχει κίνηση – απάντηση από τον Νίκο Νοτιά. Πρόκειται για μία επιστολή η οποία απηχεί τις απόψεις του Νεοϋορκέζου μετόχου της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ και η οποία προκαλεί τεράστιο (και δημοσιογραφικό) ενδιαφέρον διότι (αν έχουν βάση όπως φαίνεται ότι έχουν) περιέχει κάποιες πληροφορίες είτε από… insider στην «κιτρινόμαυρη» εταιρεία είτε από άνθρωπο που γνωρίζει άριστα τι συμβαίνει εντός κι… εκτός ΑΕΚ!

Γι’ αυτό και μετά την ανάγνωση της επιστολής ο κάθε ένας οδηγείται στην εκτίμηση πως η πλευρά του Νοτιά σήκωσε το… γάντι που πέταξε πρόσφατα η πλευρά Παππά με θέματα – ερωτήματα που προκύπτουν από την επιστολή και τα οποία απαιτούν απαντήσεις. Κι αυτό διότι υπάρχουν συγκεκριμένες αναφορές στο θέμα του γηπέδου, την εμπλοκή και… απεμπλοκή του Πέτρου Παππά στην ΑΕΚ, αλλά και για το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα αλλά κι εκείνο που θέλουν να δημιουργηθεί στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο gazzetta.gr