Facebook Pixel «Πρέπει να τελειώσει γρήγορα του Σάντσες!»
| 2011-07-14 09:47:00

«Πρέπει να τελειώσει γρήγορα του Σάντσες!»

«Πρέπει να τελειώσει γρήγορα του Σάντσες!»

Ο τεχνικός της Βαλενσιέν, Ντάνιελ Σάντσες ξεκαθάρισε πως όσο πιο γρήγορα αποχωρήσει ο Κάρλος Σάντσες, τόσο το καλύτερο για την ομάδα, καθώς θα πρέπει να τον αντικαταστήσουν άμεσα.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στο «mercato365.com»:

Για την πώληση των Σάντσες και Μπίσεβατς αλλά και για τα έσοδα που θα έχει η Βαλενσιέν: «Προτεραιότητά μας ήταν να διατηρήσουμε τον κορμό της ομάδας και για να κρατήσουμε αυτούς τους παίκτες (Ντάνιτς, Πουζόλ, Ντουκουρτί) που μας είναι απαραίτητοι».

Για τις πιθανότητες αποχώρησης του Κολομβιανού: «Η διοίκηση κατάφερε κάτι πολύ σημαντικό. Όπως γνωρίζετε ο Μίλαν Μπίσεβατς και ο Κάρλος Σάντσες θα φύγουν σίγουρα και εμείς θα πρέπει να τους αντικαταστήσουμε. Το ρόστερ μας θα είναι ίδιο σε σχέση με την περσινή σεζόν».

Για το μέλλον της Βαλενσιέν χωρίς τους Μπίσεβατς, Σάντσες: «Φυσικά και είναι δύσκολο να υπάρχει μια αμφιβολία για τους δύο ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ακόμα κι αν μείνουν στην ομάδα δε νομίζω πως θα δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα. Τώρα ξέρουμε ότι είναι έτοιμοι να φύγουν. Με αυτή την σκέψη προχωράμε και κάνουμε τις κινήσεις μας για την αγορά των επόμενων παικτών. Όσο πιο γρήγορα ξεκαθαρίσουν και ολοκληρωθούν οι μεταγραφές τόσο το καλύτερο, αφού ο καθένας θα συνεχίσει την πορεία του κι αυτό είναι προτιμότερο από το να βρισκόμαστε σε κατάσταση αναμονής».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags