Facebook Pixel Μου τη δίνουν οι Γάλλοι
| 2011-07-14 11:54:00

Μου τη δίνουν οι Γάλλοι

Μου τη δίνουν οι Γάλλοι

Όσο μαθαίνω διάφορα πράγματα που λένε άνθρωποι της Βαλενσιέν για τη μεταγραφή του Σάντσες στον Ολυμπιακό, τόσο και μου τη δίνει. Γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος. 

Οι Γάλλοι είναι μέσα στη δυσπιστία για όλα όσα αφορούν τα οικονομικά δεδομένα.

  Και μη νομίζετε ότι υπάρχουν τίποτα μεγάλες διαφορές. Η Βαλενσιέν έχει ρίξει τις απαιτήσεις της στα 2,7 εκ. Ευρώ, αλλά τα θέλει βρέξει χιονίσει. Χωρίς όρους δηλαδή. Ο δε Ολυμπιακός δίνει τα 2,7 εκ. Ευρώ, αλλά προσφέρει τα 2,2 εκ. Ευρώ βρέξει χιονίσει και τα 500 χιλ. Ευρώ εν είδει μπόνους, για την κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων. Δηλαδή, παίρνει ο Ολυμπιακός πρωτάθλημα τη νέα σεζόν; Παίρνουν και οι Γάλλοι 250 χιλ. Ευρώ. Παίρνει το πρωτάθλημα και τη μεθεπόμενη σεζόν; Παίρνουν οι Γάλλοι κι άλλα 250 χιλ. Ευρώ.

  Αυτή είναι η όλη ιστορία, που φαίνεται ψιλοασήμαντη. Αλλά δεν είναι. Διότι, οι Γάλλοι ξέρετε τι ψιθυρίζουν; «Μισό εκατομμύριο Ευρώ είναι πολλά λεφτά. Για να τα πάρουμε, πρέπει όμως ο Ολυμπιακός να πάρει το πρωτάθλημα για δύο χρόνια. Μα εδώ διαβάζουμε ότι μπορεί να υποβιβαστεί λόγω των στημένων αγώνων. Μετράει το μπόνους κι αν πάρει το πρωτάθλημα στη Β΄ κατηγορία;». Κάνουν και μπλακ χιούμορ, δηλαδή.

  Και να ήταν μόνο αυτό. Αμφισβητούν ακόμη και το αν θα πάρουν τα υπόλοιπα λεφτά, τα σίγουρα, τα 2.2 εκ. Ευρώ! Ζητάνε τραπεζικά γκαραντί η, τα περισσότερα λεφτά μπροστά. Υποστηρίζοντας ότι, «εδώ η οικονομία της Ελλάδας μπορεί να καταρρεύσει αύριο μεθαύριο, εμείς από πού θα πάρουμε τα λεφτά;»!

  Προσέξτε, δεν τα λένε επίσημα αυτά τα πράγματα άνθρωποι της Βαλενσιέν. Αλλά τα λένε. Και μόνο που τα λένε δεξιά κι αριστερά, φτάνει. Κάνω λάθος;

Πηγή: Sportfm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags