Facebook Pixel Αποχώρησε ο Φέισα
| 2011-07-14 13:03:00

Αποχώρησε ο Φέισα

Αποχώρησε ο Φέισα

Πρόβλημα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε... έκρυβε η πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ, αφού ο Λιουμπομίρ Φέισα αποχώρησε μετά από ενόχληση στον προσαγωγό.

Στις 12:30 (ώρα Ελλάδας) τελείωσε η καθιερωμένη πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ, η οποία συνεχίστηκε σε έντονους ρυθμούς υπό την καθογήση του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Μία προπόνηση, η οποία... προβλημάτισε τον Βάσκο τεχνικό, ο οποίος είδε τον Λιούμπομιρ Φέισα να αποχωρεί από το πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό προσαγωγό.
Ο Σέρβος μέσος θα εξεταστεί από το ιατρικό τιμ των Πειραιωτών, θα υποβληθεί σε φυσικοθεραπεία και ακολούθως η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί.

Όσον αφορά τον Γιάννη Φετφατζίδη, ο νεαρός άσος ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, έδειξε όμως πως ήταν εμφανώς σε καλύτερη κατάσταση, ακολουθώντας προπόνηση βασισμένη σε ειδικό πρόγραμμα ασκήσεων σταθεροποίησης και αερόβιας γυμναστικής.

Παράλληλα, το ευχάριστο για τον Βαλβέρδε είναι πως όλοι οι τερματοφύλακες της ομάδας προπονήθηκαν κανονικά και ακολούθησαν το πρόγραμμα τους.

Στα της... προπόνησης, το πρόγραμμα διήρκησε 1,5 ώρα, ενώ στο πρώτο μισό ο «Τσινγκούρι» υπέβαλλε τους παίκτες σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης (ζέσταμα, τρέξιμο, κορόιδο) και στα τελευταία 45 λεπτά επικεντρώθηκε σε ασκήσεις τακτικής.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags