14/07/11 - 13:56

Αποβλήθηκαν τα Τρίκαλα

Με αποβολή από το πρωτάθλημα τιμωρήθηκαν τα Τρίκαλα από την Π.Ε. της Φούτμπολ Λίγκας, για την υπόθεση της πλαστής εγγυητικής επιστολής!

Αποβλήθηκαν τα Τρίκαλα
27.463views 0shares

Η θεσσαλική ομάδα χάνει το δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ της, ωστόσο μπορεί να "σώσει" την κατηγορία αν καταθέσει νέα εγγυητική επιστολή.

Η ποινή που επιβλήθηκε στα Τρίκαλα είναι, φυσικά, εφέσιμη και αναμένεται να κατατεθεί έφεση.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ ομόφωνα κρίνει ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ τις πειθαρχικές ποινές α)την αποβολή της από το Πρωτάθλημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και ως εκ τούτου αυτή δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες κατάταξης και β) την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των εξήντα χιλιάδων (60.000) ευρώ και κατά τα ? αυτής σαράντα πέντε (45.000) ευρώ.
Επιβάλλει στον Ν. ΓΑΛΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟ τις πειθαρχικές ποινές α) της απαγόρευσης εκτελέσεως οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για χρονική περίοδο δώδεκα (12) μηνών και β) την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ και κατά τα ? αυτής δεκαπέντε χιλιάδων (15.000) ευρώ .
Επιβάλλει στον Ε. ΠΛΕΞΙΔΑ τις πειθαρχικές ποινές α)του αποκλεισμού των έξι (6) αγώνων και β) την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ και κατά τα ? αυτής δεκαπέντε χιλιάδων (15.000) ευρώ.(Απόφαση Ε.Ε.Α. για πλαστή εγγυητική επιστολή )».