Facebook Pixel «Τείχος ο Βιτόλο, άπιαστος ο Κουίνσι»!
| 2011-07-14 14:54:00

«Τείχος ο Βιτόλο, άπιαστος ο Κουίνσι»!

«Τείχος ο Βιτόλο, άπιαστος ο Κουίνσι»!

«Με τον Βιτόλο θα ξεχάσετε τον Ζιλμπέρτο». Βαρύγδουπο αλλά το επανέλαβε δύο φορές για να μη γίνει λάθος o Εντίνιο, ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που ήταν μαζί με Φερέιρα, Βιτόλο και Κουίνσι!

Ο Αρνάλντο Εντίνιο γνωστός από τη θητεία του στους δύο «Δικεφάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου (σ.σ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ) μιλά από την Μάλαγα στην οποία βρίσκεται, στο gazzetta.gr και σκιαγραφεί το προφίλ του υποψηφίου μεταγραφικού στόχου του Παναθηναϊκού, Κουίνσι Οβούσου - Αμπέγε.

Παράλληλα ο «Έντι» όντας προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του συλλόγου της Ανδαλουσίας, αναφέρεται με κολακευτικά λόγια για τον πρώην προπονητή του, Ζεσουάλδο Φερέιρα, εύχεται καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ αλλά και στο φιλαράκι του Βίκτορ Βιτόλο για τον οποίο τονίζει πως θα κάνει τους οπαδούς του Παναθηναικού να ξεχάσουν τον Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Έντι, καλησπέρα από την Ελλάδα. Ο συμπαίκτης σου στη Μάλαγα, Κουίνσι Οβούσου - Αμπέγε είναι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό. Θέλω να μου τον περιγράψεις για τους Ελληνες φιλάθλους...

«Καλησπέρα σας. Για εμένα προσωπικά ο Κουίνσι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες με τους οποίους έχω υπάρξει σε ομάδα. Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής με αρκετή ποιότητα και θέληση για διάκριση και επιτυχίες. Σαν στοιχεία τον διέπουν η μαχητικότητα, η τεχνική αλλά και η δύναμη. Είναι ένας δυνατός παίκτης ο οποίος στο ένας εναντίον ενός είναι σχεδόν ανίκητος».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags