15/07/11 - 07:44

Απομένουν οι υπογραφές!

Τυπικό πρέπει να θεωρείται πια το θέμα της μεταγραφής του Φραν Γέστε στον Ολυμπιακό, καθώς οι δύο πλευρές τα... βρήκαν αργά το βράδυ της Πέμπτης και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές, κάτι το οποίο θα γίνει την Παρασκευή.  

Απομένουν οι υπογραφές!
53.639views 0shares

Με τις υπάρχουσες συνθήκες θεωρείται δύσκολο να υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα με την μεταγραφή του Φραν Γέστε στον Ολυμπιακό. Η μικρή οικονομική διαφορά που υπήρχε ξεπεράστηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης -μετά από την καλή διάθεση που έδειξε τόσο ο μάνατζερ του παίκτη Ινιάκι Ιμπάνιεθ όσο και οι Πειραιώτες που επέλεξαν τελικά να... τελειώσουν το θέμα αυτό άμεσα- και αυτό που μένει τώρα είναι να υπογράψει ο Ισπανός επιθετικός μέσος το νέο του συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο έμπειρος άσος θα στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του το μεσημέρι της Παρασκευής. Αυτό θα είναι για 1+1 χρόνια με τις ετήσιες αποδοχές του να αγγίζουν τις 700 χιλ. ευρώ (σ.σ. 1 εκατ. ευρώ μεικτά). Ο Γέστε πρόκειται να έρθει στην Αθήνα την Τρίτη για να τελειώσει και επίσημα το ζήτημα της μετακίνησής του. Τότε θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις. Ο Γέστε δεν θα προλάβει να ενσωματωθεί με την αποστολή του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ οπότε θα βρίσκεται στην προετοιμασία στο Έρμελο της Ολλανδίας.

Πηγή: gazzetta.gr