Facebook Pixel Είσαι γάτα, ρε Ιμπάνιεθ!
| 2011-07-15 08:36:00

Είσαι γάτα, ρε Ιμπάνιεθ!

Είσαι γάτα, ρε Ιμπάνιεθ!

Μετά τους Μαρκάνο και Χαβίτο ο Ισπανός ατζέντης του Βαλβέρδε έφερε και τον Γέστε στον Ολυμπιακό, ενώ "ψήνεται" και του Ταμούδο. Χρυσές δουλειές κάνει με τους πρωταθλητές.

Ο μάνατζερ του Ισπανού τεχνικού, που εκπροσωπεί και πολλούς ποδοσφαιριστές, έχει βρει την ησυχία του στον Ολυμπιακό. Καθώς, όποιον παίκτη και αν προτείνει οι Πειραιώτες μπαίνουν στον πειρασμό να τον αποκτήσουν.

Θέμα ωρών η επισημοποίηση της μεταγραφής του 32χρονου εξτρέμ, που έρχεται από ομάδα των Εμιράτων για να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ως εναλλακτική λύση, όπως λένε, στον Ολυμπιακό, δεν παύει όμως να είναι πελάτης του Ιμπάνιεθ. Μία από τα ίδια και για τον Ταμούδο, που σημερινά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο Ισπανός πρότεινε στους «ερυθρόλευκους» και, φυσικά, πλέον η περίπτωσή του εξετάζεται διαφορετικά…

Έχει βρει την ησυχία του ο Ιμπάνιεθ με τον Ολυμπιακό και του το αναγνωρίζουμε. Οχτώ μεταγραφές έχει κάνει, μέχρι στιγμής, ο πρωταθλητής Ελλάδας και οι τρεις είναι του συγκεκριμένου ατζέντη. Κάτι που προβλεπόταν και στη συμφωνία που είχε γίνει για την παραμονή του Βαλβέρδε στο Λιμάνι. Να δοθεί βαρύτητα, δηλαδή, στις προτάσεις του Ιμπάνιεθ. Μία συμφωνία που είχε πολλά σκαμπανεβάσματα μέχρι να ολοκληρωθεί…

Ο σκύλος, πάντως, βγάζει το καπέλο στον Ισπανό ατζέντη και προτείνει τώρα που ο Μαθία ετοιμάζει τις βαλίτσες του, να το σκεφτούν στον Ολυμπιακό να κάνουν (ακόμα) πιο στενή τη συνεργασία μαζί του, αφού έτσι κι αλλιώς σε μεγάλο βαθμό η φετινή ενίσχυση έγινε με δικούς του παίκτες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags