Facebook Pixel Στον κουβά η ΑΕΚ, στο ταμείο οι ποδοσφαιριστές…
| 2010-12-20 09:19:00

Στον κουβά η ΑΕΚ, στο ταμείο οι ποδοσφαιριστές…

Στον κουβά η ΑΕΚ, στο ταμείο οι ποδοσφαιριστές…

Ηταν τόσο μεγάλη η… στεναχώρια κάποιων παικτών της ΑΕΚ που αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή κάθονταν έξω από τα αποδυτήρια και κοιτάγανε με αγωνία τα κουπόνια του στοιχήματος!

Προκειμένου, φυσικά, να δούνε αν κερδίσανε στο στοίχημα σε όσα ματς είχανε ποντάρει από την μπουντεσλίγκα, το καμπιονάτο και την πριμερά ντιβιζιόν.

Οι ποδοσφαιριστές που ήταν ψυχολογικά… ράκη από την καρπαζιά στο Καυταντζόγλειο έπνιγαν τον πόνο του πάνω σε κουπόνια και παρολί, ελπίζοντας ότι εκεί θα τους χαμογελάσει η τύχη, αφού μέσα στο γήπεδο ο Ηρακλής την κατάπιε την Ένωση. Την ίδια ώρα ο Χιμένεθ ήταν έξαλλος στην συνέντευξη Τύπου κι έδειχνε την οργή του απέναντι στην κάκιστη απόδοση των παικτών του. Αγνοώντας προφανώς ότι οι ποδοσφαιριστές του είχαν άλλα ενδιαφέροντα εκείνη τη στιγμή κι έψαχναν να μάθουν τελικά σκορ και under – over.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό με ποδοσφαιριστές της Ενωσης. Ακόμα και μετά από ήττες! Την επόμενη φορά, λοιπόν, ο Χιμένεθ, που έχει και άψογη γνώση της πριμέρα, ας βοηθήσει τους παίκτες του στις τζογαδόρικες επιλογές τους, ειδικά στα ισπανικά ματς, έτσι ώστε να μην χάνουν οι άνθρωποι σε δυο μέτωπα. Και στο γήπεδο και στο στοίχημα. Είναι βαρύς ο διπλός κουβάς, οπότε ας κερδίζουν τουλάχιστον στον έναν.

Αν αυτή είναι εικόνα ομάδας, τότε εμείς τι να πούμε… Το μόνο που απομένει να μάθουμε είναι αν έπαιζαν και στο ημίχρονο σε κάποια ματς στα οποία δεν είχαν προλάβει να στοιχηματίσουν… Ενω την ίδια ώρα ο Χιμένεθ έδινε εντολές για το πώς θα αντιμετωπιστεί ο Ηρακλής!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags