Facebook Pixel «Μπαίνει» σε 2 εβδομάδες ο Φέισα
| 2011-07-16 12:59:00

«Μπαίνει» σε 2 εβδομάδες ο Φέισα

«Μπαίνει» σε 2 εβδομάδες ο Φέισα

Σε δύο εβδομάδες θα είναι απολύτως έτοιμος ο Λιουμπομιρ Φέισα σύμφωνα με το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού.

Στις 12:30 (ώρα Ελλάδας) ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση του Σαββάτου για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Ερνέστο Βαλβέρδε στο... καλοκαιρινό (λόγω ηλιοφάνειας), Ζέεφελντ.

Tο πρόγραμμα διήρκησε 1,5 ώρα και στο πρώτο μισό ως συνήθως έγιναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Στο δεύτερο μισό, πραγματοποιήθηκαν ξανά ασκήσεις τακτικής που έχουν σαν επίκεντρο την κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας, το pressing και τις σωστές τοποθετήσεις στο γήπεδο.

Σε 14 μέρες ο Φέισα...

Στα του... Λιουμπομίρ Φέισα, όπως τόνισε το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού ο Σέρβος μέσος θα είναι απολύτως καλά σε 14 μέρες περίπου και θα ενσωματωθεί τότε στο ομαδικό πρόγραμμα. Η θλάση α' βαθμού που τον ταλαιπωρεί δεν είναι κάτι σημαντικό, ωστόσο θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή και συντηρητικό πρόγραμμα, ώστε να βρεθεί στο 100% των δυνάμεών του.

Ατομικό για τέσσερις

Όσον αφορά τα ατομικά προγράμματα, ο Γιάννης Φετφατζίδης προπονήθηκε μόνος του, είναι όμως σε πολύ καλή κατάσταση και το ιατρικό τιμ των Πειραιωτών αναμένεται να τον «τεστάρει» στην επόμενη προπόνηση της ομάδας.

Παράλληλα, ο Πέταρ Γκρπιτς ακολούθησε επίσης ατομική προπόνηση, ωστόσο αναμένεται να ενσωματωθεί στο ομαδικό πρόγραμμα της ομάδας στην απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου και όπως προκύπτει δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα.

Τέλος, οι Όλοφ Μέλμπεργκ και Ντένις Ρόμενταλ προπονήθηκαν μόνοι τους, αφού έχουν μείνει πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης και ακολουθούν ατομικά προγράμματα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι περίπου 30 άτομα βρέθηκαν στην προπόνηση των Πειραιωτών, αφού ο καιρός στο Ζέεφελντ το Σάββατο ήταν πολύ καλός και έτσι οι ομογενείς φίλοι του Ολυμπιακού πήγαν να παρακολουθήσουν την προπόνηση.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags