Facebook Pixel Θα κάνει Γκουντ(-γιονσεν) στην ΑΕΚ!..
| 2011-07-17 09:05:00

Θα κάνει Γκουντ(-γιονσεν) στην ΑΕΚ!..

Θα κάνει Γκουντ(-γιονσεν) στην ΑΕΚ!..

Πολλαπλά τα οφέλη της "Ένωσης" από τη συμφωνία με τον διεθνή Ισλανδό επιθετικό, που αναμένεται να πατήσει Ελλάδα τη Δευτέρα (19.00) και να δώσει νέα… πνοή στα διαρκείας!

Αναμφίβολα, πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του συλλόγου, μαζί με εκείνη του Ριβάλντο πριν από μερικά χρόνια. Ο Ισλανδός κυνηγός μπορεί να δώσει άλλη ποιότητα και ταχύτητα στην ΑΕΚ, ακόμα και τώρα που είναι 33 ετών και δεν προέρχεται από μία «γεμάτη» σεζόν.

Η παρουσία του, άλλωστε, τόσα χρόνια σε υψηλό επίπεδο είναι η καλύτερη απάντηση για τον ποιον παίκτη κατάφερε να κλείσει ο Σταύρος Αδαμίδης, λίγο πριν βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Γουέστ Χαμ. Όπως έχουμε γράψει με μεταμεσονύκτιο ρεπορτάζ (που δημοσιεύτηκε στις 2.58 τα χαράματα της Κυριακής), ο Γκούντγιονσεν είπε το πολυπόθητο «ναι» στους «κιτρινόμαυρους» και, πλέον, το μόνο που μένει είναι περάσει τα ιατρικά τεστ και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, διετούς διάρκειας.

Η διοίκηση πήρε την απόφαση να κάνει την υπέρβαση στην περίπτωσή του, προσφέροντάς του 650 χιλ. ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου. Ποσό που ναι μεν είναι υψηλό για τη φετινή ΑΕΚ, οι προσδοκίες από την παρουσία του πεπειραμένου κυνηγού στην Ελλάδα, όμως, είναι πολλές. Τόσο αγωνιστικά, όσο και σε επίπεδο πωλήσεων καρτών διαρκείας (που τελευταία είχαν κάνει… κοιλιά), εμφανίσεων της ομάδας, χορηγών κ.λπ.

Το απόγευμα της Δευτέρας, στις 19.00, ο Γκούντγιονσεν αναμένεται να πατήσει το πόδι του στο «Ελ Βενιζέλος» και ήδη οι φίλοι της ΑΕΚ προετοιμάζουν την υποδοχή του! Ο σκύλος έκανε μία μεταμεσονύκτια βόλτα σε γνωστά «κιτρινόμαυρα» στέκια και έμαθε ότι οι οπαδοί της ομάδας περιμένουν πώς και πώς τον 33χρονο κυνηγό και, φυσικά, η υποδοχή που θα του επιφυλάξουν θα του μείνει αξέχαστη… Το ίδιο, άλλωστε, περιμένουν και οι «κιτρινόμαυροι» για την παρουσία του παίκτη με τη φανέλα της ομάδας τους!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags