Facebook Pixel Έχει και μάρτυρες υπεράσπισης!
| 2011-01-15 15:48:00

Έχει και μάρτυρες υπεράσπισης!

Έχει και μάρτυρες υπεράσπισης!

Μπορεί να μοιάζει απίστευτο, αλλά τρεις συμπαίκτες του Ραφίκ Τζιμπούρ (που ήταν παρόντες στο επεισόδιο με τον Χιμένεθ) τον είχαν ειδοποιήσει ότι αν χρειαστεί, θα καταθέσουν υπέρ του!

Τρεις ξένοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ήταν έτοιμοι να καταθέσουν υπέρ του Ραφικ Τζιμπούρ, αν δεν επιτυγχανόταν ο συμβιβασμός. Αιτία; Το οικονομικό. 'Έτρεξε η ΑΕΚ για να γλυτώσει το ρεζιλίκι και τη διάλυση των αποδυτηρίων.

Το διαζύγιο της ΑΕΚ με τον Τζιμπούρ ήταν τελικά... βελούδινο. Οι δύο πλευρές τα “βρήκαν” σε όλα και ο ποδοσφαιριστής πήρε τα χρήματά του, η ΑΕΚ γλύτωσε ένα ποσό και ο Αλγερινός μένει ελεύθερος.

Όλα αυτά τα έχετε διαβάσει και λίγο πολύ είναι γνωστά. Αυτό που δεν ξέρετε είναι ότι τρεις ξένοι ποδοσφαιριστές της “Ένωσης” είχαν επικοινωνήσει με τον Τζιμπούρ και του είχαν πει ότι αν τους χρειαστεί θα καταθέσουν υπέρ του.

Ένας από αυτούς μάλιστα είχε ήδη δηλωθεί ως μάρτυρας. Στον παίκτη οφείλονται χρήματα από την αρχή της χρονιάς και έχει δικαίωμα και αυτός για προσφυγή.

Δεν το κάνει, διότι πολύ απλά δεν υπάρχει ομάδα που να έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του και απλά κάθεται πάνω στο συμβόλαιό του.

Τι θα κατέθετε ο εν λόγω ποδοσφαιριστής; (σ.σ. το όνομα του οποίου γνωρίζει το SoccerPlus.gr αλλά επειδή δεν θα καταθέσει τελικά δεν αποκαλύπτει) Ότι το επεισόδιο ανάμεσα στον Τζιμπούρ και τον Χιμένεθ ήταν... σκηνοθετημένο.

Και πως δεν ήταν τέτοιου μεγέθους για να οδηγηθεί η ιστορία εκεί.

Η ΑΕΚ γνώριζε πολύ καλά όλα τα δεδομένα. Η... πρεμούρα να κλείσει το θέμα έγινε για δύο λόγους.

Ο πρώτος, διότι βάση των στοιχείων ο παίκτης θα έμενε ελεύθερος και θα έπαιρνε την αποζημίωσή του μέχρι τελευταίου σεντ και ο δεύτερος, διότι τα αποδυτήρια της ομάδας μετά την κατάθεση ποδοσφαιριστή υπέρ του Τζιμπούρ θα “βάραγαν” διάλυση.

Ο Τζιμπούρ μένει ελεύθερος λοιπόν και μάλιστα μπορεί να υπογράψει σε οποιαδήποτε ελληνική ομάδα του κάνει πρόταση. Αν και ο ίδιος θέλει εξωτερικό.

Αυτή η ιστορία φέρνει στην επιφάνεια το τεράστιο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η “Ένωση”. Οι ποδοσφαιριστές έχουν χορτάσει υποσχέσεις, αλλά από χρήματα τίποτα.

Μην αποκλείετε να ηχήσουν και άλλα κανόνια στην πορεία.

Εκτός και αν έρθει κάνα έμβασμα πάλι. Όχι από τον Νοτιά, αλλά από... νότια.

ΥΓ: Αλήθεια, το ξεκαθαρίσαμε αυτό με τα 500.000 ευρώ που έβαλε πρόσφατα ο Ντέμης στην ΑΕΚ μετά από επικοινωνία με τον Νοτιά; Πόσο πρόσφατα ήταν δηλαδή. Διότι στις 8/1 Νοτιάς και Λίβερπουλ έβαλαν χρήμα στα ταμεία της ΠΑΕ.

Πηγή: SoccerPlus.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags